2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
سلام خوبی عزیزم.من وقتی بیدار میشم چایی صبحانه میخورم حس میکنم و اخر شبا شاید در طول روز هم چند بار ...

قربونت، ممنون

نه عزیزم درد ندارم فقط یه وقتایی زیر دلم بیشتر سمت راست یهویی میگیره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانما از صبح که بیمارستان گفت کیفیت تخمکام اونموقع معمولی بوده خیلی استرس گرفتم اصلا نمیتونم جلو است ...

عزیزم ازخدا به زور بچه نمیخاییم که.خودت و نتیجه رو بسپار به خدا و اروم باش.انشاله خیره.ذکر الا بذکر الله ... رو هم بخون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول استرستو بزار کنار، خود استرس باعث میشه تخمکا رشد و کیفیت خوبی نداشته باشن من دوبار پانکچر ...

خیلی ازت ممنونم که جواب دادی دوست عزیز برام دعا کن خدا به دلم آرامش بده اصلا دست خودم نیست ولی حتما سعیمو میکنم که به این استرس که توجونم افتاده غلبه کنم. بازم هزت ممنونم

در اندک من تویی فراوان یارب..
خودم کاریوتایپ دادم خداروشکر اوکی بوده اخه پس تو آزمایش ایمنیم چندتا فاکتورم نرمال نبودن چی میشه پس؟ ...

عزیزم اگر بهت اینو گفتن نگران نباش 

حالا برای اینکه خیالت راحت بشه برو متخصص ایمنی 

ولی مشکل شما اصلا ایمنی نیست، اون فاکتور های cd مارکر هم بیشتر بزای بیماری هایی مثل لوسمی، ایدز و... کاربرد داره 

عزیزم ازخدا به زور بچه نمیخاییم که.خودت و نتیجه رو بسپار به خدا و اروم باش.انشاله خیره.ذکر الا بذکر ...

بله کاملا درسته انشالله خدا برام بخواد که بچه دار بشم هم من هم همه خانمای چشم انتظار. ممنونم از جوابت گلم

خیلی ازت ممنونم که جواب دادی دوست عزیز برام دعا کن خدا به دلم آرامش بده اصلا دست خودم نیست ولی حتما ...

قربونت عزیزم، انشاءالله خدا به دلت آرامش بده و به زودی دامنت سبز شه گلم   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
زینب جان من الان زنگ زدم جنین شناس پرسیدم گفت هم تخمک هم اسپرم کیفیتشون خوب بوده. گفت سه تا تخمک داش ...

آره گلم دقیقا 

ببین اون احتمال 90 درصد موارد به خاطر مشکلات خود جنین هست گلم و فقط تکرار چاره کار هست 

سلام دوستای عزیزم من امروز روز دهم انتقال هستم صبح رفتم دستشویی روی دستمال لک قهوه ای دیدم الانم که ...

سلام عزیزم، نه گلم میتونه لک لانه گزینی باشه 

میتونه هم به خاطر آسپرين یا انوکسا باشه

میتونه به خاطر کم بودن دوز پروژسترون باشه 

عزیزم اگر بهت اینو گفتن نگران نباش  حالا برای اینکه خیالت راحت بشه برو متخصص ایمنی  ولی ...

مرسی گلم انشالله مشکلی نباشه سعی میکنم وقت بگیرم یه دکتر ایمولوژی هم برم کاش اینروزا زودتر تموم شن. مرسی زینب جون از جوابت

ممنونم عزبزم......البته منظورم تخمک اهدایی بود....فک کنم تو هم منظورت از اینکه گفتی فقط انتقال میشه ...

آره گلم منظورم این بود با fsh بالا فقط میشه اهدایی گرفت و اصلا تخمدان ها به داروهای ivf تو اون مرحله پاسخ نمیدن

عزیزم خیلی ممنون که پرسیدی و اینجا اطلاع دادی😍😍😍😘😘😘😘😘

بله کاملا درسته انشالله خدا برام بخواد که بچه دار بشم هم من هم همه خانمای چشم انتظار. ممنونم از جواب ...

انشاله میخاد.به نظرم همه جواب میگیرن فقط بعضیا بیشتر تلاش میکنن بعضیا راحت تر جواب میگیرن.