2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزدلم توخوبی بهتری ؟ ماهم خوبیم خداروشکر منم بیشتر اونجام وقت نمیکنم اینجارو بخونم ولی شمارو ...

الحمدالله خوبم

خداروشکر عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر داروها رو همسر شما تاثیر مثبت داشته.ان شاء الله به زودی به حاجت دلتون میرسین .مرسی جانم ...

فدای تو گلم همچنین

گلمچاسم داروهایی که فعلا استفاده میکنه

libid men, fertivital,

دکتر گیاهی هم کپسول سگاپنومو قرص فاتح و یدونه پودر هست که شبها با شیر ولرم قاطی میکنه میخوره و از سردیجات کلا استفاده نمیکنه,مغزیجات بیشتر میخوره  با گرمیجات واسه شوهر من که خیلی تاثیر گذاشته نسبت به اولش بهتر شده ولی هنوز بازم واریکوسل داره

روز دوم پری فقط استرادیول تنها نوشت ۴۹/۴بود گلم

اهان ....اخه معمولا این چهار تارو با هم مینویسن.....چه جالب اولین باره اینطوری میبینم.....نگفت برای چی این آزمایشو خواسته؟یعنی میخواسته بر اساس اون بهتون قرص استردیول بده؟..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خداروشکر عزیزم ...تصمیم گرفتین جنیناتونو برای پی جی دی کجا بفرستید ؟ 

۱۳ دی میرم مام 

تصمیم گرفتم با دکتر نصر انتقال بدم و احتمالا ویزیتام با دکتر لاهوتیه

تعریف جنین شناس مام رو شنیدم ،جنینام رو میبرم اونجا pgs کنن دعا کن سالم باشن نازنین جان

حالا برم ببینم چی میگن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فدای تو گلم همچنین گلمچاسم داروهایی که فعلا استفاده میکنه libid men, fertivital, دکتر گیاهی هم کپ ...

البته یه بارم حجامت کرده ,کلا اونایی که واریکوسل دارن نباید سردیجات به خصوص ترشی و فست فود و... بخورن ,یعنی برنج حتی اگه باشه توش زیره یا رشته قاطی کنید من که کلا سردیجات رو حذف کردم هم واسه خودم هم واسه شوهرم 

حالا ببینم اگه شد میخوامچمیکرو انجام بدم بعدش اگه نتیجه گرفتم شوهرم عمل میکنه . 

قسمت هرچی باشه پیش میاد ان شاءالله همه هرچی دلشون آرزو داره بهشون برسه ما هم کنار اونا😍😘

۱۳ دی میرم مام  تصمیم گرفتم با دکتر نصر انتقال بدم و احتمالا ویزیتام با دکتر لاهوتیه تعریف جن ...

خداروشکر که جنین داری نیاز نیس پانکچر بشی ایشالا همینایی که داری سالمن وانتقال میدی  به سلامتی 

اهان ....اخه معمولا این چهار تارو با هم مینویسن.....چه جالب اولین باره اینطوری میبینم.....نگفت برای ...

من قبل انتقال قبلیم ازمایش استرادیول دادم گفت کمتر از ۲۰ باسه می تونه برای انتقال بره

خدایا شکرت
عزیزم همسر من پارسال  مهرماه ازمایش اس پرم داد با اینکه فکر میکردیم مشکلی نداره ولی توازمایش کل ...

سلام گلم کجا زالو انداختی.؟......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من قبل انتقال قبلیم ازمایش استرادیول دادم گفت کمتر از ۲۰ باسه می تونه برای انتقال بره

اخه استردیول که بالا باشه برای حاملگی بهتره....مطمئنی استردیکل بود و اف اس اچ نبود؟

خداروشکر که جنین داری نیاز نیس پانکچر بشی ایشالا همینایی که داری سالمن وانتقال میدی  به سلامتی& ...

الهی آمین،اره واقعا خداروشکر

ممنونم نازنین جان😘😘