2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم خودم نه همسرم برای  پروستات

☺سلام به رو ماهت...خولی عزیزم؟اره منظورم همون همسرت بود...کجا انداخت؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم اینا که میخوری به قصد طبیعی باردار شدن میخورید یا قرار هست انتقال بدید؟اینا باعث رشد فیبروم نم ...

من كلا به قصد تقويت ميخورم ، نه عزيزم هورموني نيستن و بعيده كاري به فيبروم داشته باشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی عزیزم موفق باشی همچنان داری ژل رویال رو هم مصرف میکنی؟میکرو انجام میدن براتون؟کدوم مرکزی؟

قربونت عزیزم توکل به خدا هممون موفق میشیم

من هنوز پانکچر نشدم دارم روزی یدونه رویال ژلی میخورم فرتیل اید و فرتیل سی ام میخورم 

الان مام میرم دکتر منتظری ولی دکتر قوامی هم رویال ژلی رو میگفت بخورید 

عزیزم همسر من پارسال  مهرماه ازمایش اس پرم داد با اینکه فکر میکردیم مشکلی نداره ولی توازمایش کل ...

مرسی نازنین جونم که اینقد کامل توضیح دادی .حتما هم گفته هاتون برا منو باقی دوستان مفیده.دست گلت درد نکنه

اخه استردیول که بالا باشه برای حاملگی بهتره....مطمئنی استردیکل بود و اف اس اچ نبود؟

بله سونوی دوم بود یه کیست داشتم نفهمیدم چرا اون آزمایشو دادم ولی اینبار نداشتم.

خدایا شکرت
اهان ....اخه معمولا این چهار تارو با هم مینویسن.....چه جالب اولین باره اینطوری میبینم.....نگفت برای ...

نمیدونم

حتما همینطوره

دوستمم میخاد پیشش انتقال بده

واسه اونم این آزمایش رو نوش

بله منم دوسری قبل مرکز از روزسوم پری میگفت روزی۴تا استرادیول

بله سونوی دوم بود یه کیست داشتم نفهمیدم چرا اون آزمایشو دادم ولی اینبار نداشتم.

آهان ممنونم گلم....والله منم دوبار که انتقال دادم نداشتم این ازمایشو ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ازمایش استرادیول چطوریه؟منم میخام میکرو بشم دکتر برام استرادیول نوشت تا اول پریودی استفاده کنم بعد ب ...

آزمایش خونه اورژانسی برام ۳ ساعته اماده کرده بودن داخل پرونده نوشته بود استرادیول کمتر از ۲۰ ادامه درمان برای یکی بالاتر  بود کنسل شده بود

خدایا شکرت
ولی من ۴۹بود بازم گذاشتم توسیکل توانتقال

اخه منم شنیدم برای حاملگی باید استردیول خون بالا باشه....مثلا ب ای خانومایی یایسه میشن استردیول خونشون خیلی پایینه....خودت ازش نپرسیدی ۴۹ خوبه یا نه؟

اخه منم شنیدم برای حاملگی باید استردیول خون بالا باشه....مثلا ب ای خانومایی یایسه میشن استردیول خونش ...

اول برگه آزمایشمو نگاه کرد بعد گفت خوب استرادیولت رو شروع کن