2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
فرتيل ايد براي قبل پانكچر و فرتيل سي ام براي قبل انتقال  چون فرتيل ايد مولتي ويتامينه و فرتيل ...

مرسی گلم دکتر سه تا بهم معرفی کرد نوشته فرتیل سی ام یا اوبوست یا اینوفولیک . من هنوز پانکچر نکردم چرا پس فرتیل سی ام نوشته جز پیشنهاداش فرتیل اید رو ننوشته. گفت خیلی از اینا هم توقعی نداشته باش. بنظر شما کدومش بهتره شما استفاده کردید قبلا؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

1490  رو میگیرم میگه شماره ای که با آن تماس گرفتید اشتباه است

نه خطا شلوغه حتما باز بگیر

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
فدات شم انشاله.۳تاشونم آ بودن وبلاست

نمیدونم یه حسی میگه منم مثه شما باردار میشم😉

برام دعا کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
١٤٩٠ شماره اش شده ١٩٠ ، فرتيل ايد و اووابوست و مكمل ها رو اصلا ثبت ندارن

خدا لعنتشون کنه بحق امام زمان .. مردم نمیدونن چی کنن

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
نه خطا شلوغه حتما باز بگیر

الان ی خانم گفت 1490 تغییر کرده شده 190

تفاوت قرص فرتیل سی ام و فرتیل اید چیه؟ کدومش برای قبل پانکچر بهتره 

فرتیل اید سی ام میگن ای وی اف خوبه .. ولی خیلی ها دیدم قبل پانکچر اوبوس و فرتیل رو خوردن که تخمک خوبی داشته باشن

مرسی گلم .منم دقیقا مثل شما .بخاطر مشکل رفت وامد موندم برم پیش دکتر حمدی تبریز یا برم مرکز مام .دکتر ...

از من بهت نصیحت برو مام منم 1سال همدان وقتم و تلف کردم مهر رفتم مام

به من دیگه چیزی نگید که میام میزنمتون ۴بار ای یو ای اینم پنچمین ای وی افمه دیگه از این داروها دارم م ...

عزيزم منم دفعه پنجم تو سيكل آي وي اف هستم شما مشكلتون چي هست

منم ديگه جنين ندارم

مرسی گلم دکتر سه تا بهم معرفی کرد نوشته فرتیل سی ام یا اوبوست یا اینوفولیک . من هنوز پانکچر نکردم چر ...

چون اووابوست و اينوفوليك براي افزايش كيفيت تخمك خوبه براتون نوشتن ، فرتيل سي ام هم نوشتن كه از الان روي ضخامت رحمتون تاثير بذاره ، من همش رو ميخورم ، اينوفوليك روزي دو ساشه ، اووابوست دو تا بعد شام ، فرتيل ايد يك دونه بعد از ناهار و غروب هم يك دونه فرتيل سي ام ميخورم ، بخوام انتقال بدم فرتيل سي ام رو مي كنم روزي ٣ تا

چون اووابوست و اينوفوليك براي افزايش كيفيت تخمك خوبه براتون نوشتن ، فرتيل سي ام هم نوشتن كه از الان ...

گلم شما تهرانی؟ از کجا میتونم اوابوست رو بخرم 

در اندک من تویی فراوان یارب..