2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
یه هلال احمر هم سمت تهرانپارس هست مخصوص ناباروری به اون هم زنگ زدی؟ 

عه نمیدونستم دو تا هلال احمر داریم!!

نه فقط به اون اصلیه زدم که تموم کرده بود، ولی برای سری بعد حتما به اینم میزنم، مرسی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دکترم گفت ضرر نداره ولی توقع خیلی خاصی ازشون نداشته باش. فرتیل اید بگیرم آمریکاییش خوبه؟

اره ببین اووبوست برا کیفیت تخمک و بهبود عملکرد تخمدان و کمک به باروری هست فرتیل اید بهبود تعادل هورمون و افزایش باروری ..راستی ژل بی بی دنسم بنظرم بخر دونه ای 45 هست و سخت پیدا میشه ولی خارجیه روش نوشته کمک کننده قوی باروری(قبل نزدیکی) استفاده میشه ..البته اگه ای وی افی ژل بی بی دنس بدردت نمیخوره الکی هزینه نکن

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ادرینا جان ی سوال به دکتر زنان بگم برای شوهر منم آزمایش ژنتیک مینویسه؟ باید بگم چیا بنویسه ؟ خودم چی ...

نمیدونم عزیزم ، حالا اقدام کن ایشالا حامله میشی ، با خود دکتر لاهوتی مشورت کن ، پیغام بده بهش تو دایرکت ... مشاوره مامایی هم دارن زنگ بزنی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها قرص فرتیل اید و اوبووست کجایی باشن خوبه؟

این دو فقط امریکایی ن دوتا قرص تو قوطی برزگن که برچسب نارنجی دارن 1490زنگبزنی میگه کجا داره .. من همدانم فقط ی دارو خانه داشت

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
مرسی دوستم که انقدر کمکم کردی، خیلی لطف کردی دیروز غروب داروخانه تهرانسر تونستم با التماس 5 تا ب ...

دوست عزيز منم اتفاقا ديروز ٢ بعد از ظهر رفتم همين داروخانه شبانه روزي تهرانسر براي پرگووريس  ، تا نسخه ام رو ديد گفت بقيه داروهات چي ؟ گفتم خريدم ، گفت نميشه كه فقط كمياب ها رو از ما بخريد ، نميخواست به من بده ، من ازش خواهش كردم ٣ تا دونه داد و گفت ٣ تا دونه بيشتر برامون نمونده 

این دو فقط امریکایی ن دوتا قرص تو قوطی برزگن که برچسب نارنجی دارن 1490زنگبزنی میگه کجا داره .. من هم ...

1490  رو میگیرم میگه شماره ای که با آن تماس گرفتید اشتباه است 

در اندک من تویی فراوان یارب..
تفاوت قرص فرتیل سی ام و فرتیل اید چیه؟ کدومش برای قبل پانکچر بهتره 

فرتيل ايد براي قبل پانكچر و فرتيل سي ام براي قبل انتقال 

چون فرتيل ايد مولتي ويتامينه و فرتيل سي ام براي افزايش مخاط و ضخامت رحم ، شما هر دو تاش رو ميتونين هم قبل پانكچر مصرف كنين و هم قبل انتقال ، منتها بعد انتقال همه ويتامين ها بايد قطع بشه

گلم این خانم با روش آی وی اف پیش دکتر دانایی نتیجه گرفتن  من خودمم موندم پیش کدوم دکتر برم تاپ ...

مرسی گلم .منم دقیقا مثل شما .بخاطر مشکل رفت وامد موندم برم پیش دکتر حمدی تبریز یا برم مرکز مام .دکتر دانایی هم خیلی تعریفشو شنیدم