2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انار را میشوری .سرش را میزنی و میدی آب گیری آبش را میگیره بعد می‌زاری روی گاز حدود 7تا 8ساعت میجوشه البته من گازم شعلش قوی نیست در آخر کار باید مواظب باشی چون وقتی قوام بیاد مثل شیر سر می‌ره در مرحله که قوام اومد 10دقیقه بجوشه و بعد زیرش را میبندی سرد که شد توی شیشه می‌ریزی ..راستی در طی جوشیدن کف روی آب انار در حال جوش را میگیری

میشه با ابمیوه گیری اب انار رو بگیرم بعد بزارم رو اجاق تا غلیظ شه؟

بله اینطور هم میشه،  با آب انار درست کنی حدودا از ۹ تا ۱۰ کیلو یه کیلو رب میده. و خوشمزه تره

اگه با تفال بپزی و صاف کنی از ۷ کیلو بهت رب میده، البته اینم خوشمزست

دو مدل میشه درست کرد اگه دون کنی و بپزی و صاف کنی و دوباره بزاری بپزی حالت رب غلیظ پوره ای میشه.رب بیشتری هم بهت میده ولی ماندگاری کمتری داره و حتما باید در یخچال نگهداری بشه.

اما اگه دون رو مستقیم آبگیری و صاف کنی و بزاری با شعله کم بپزه که حداقل 5 ساعت باید باشه رب صاف و حالت شیره انگور بهت میده که رب های بیرونی هم معمولا این  مدلی هست.اینجوری رب کمتری در میاد برات ولی خوشمزه تر هست و اگه خوب بپزه بیرون یخچال هم مدت ها سالم میمونه.

دو مدل میشه درست کرد اگه دون کنی و بپزی و صاف کنی و دوباره بزاری بپزی حالت رب غلیظ پوره ای میشه.رب ب ...

درسته عزیزم ممنون ، و یه سوال ، اگه مثلا ۵ کیلو انار بگیرم باید چن ساعت رو شعله باشه؟

اخه تا حالا درست نکردم گفتم واسه امتحان ۵ کیلو درست کنم

اها چشم...بعد من اگه مثلا ۵ کیلو انار بگیرم باز باید چن ساعت رو اجاق باشه؟

مدت پخت خیلی به مقدارش بستگی نداره.فقط اولش که میخواد به جوش برسه کمتر طول میکشه وگرنه آب انار فرقی نداره چقدر باشه در هر صورت بالای 5 ساعت باید بپزه که به غلظت برسه و پخته بشه.اگه شعله زیرش زیاد باشه زود تبخیر میشه ولی پخته نمیشه و زود کپک میزنه.

اولش هم احتما سر رفتن روی شعله هست باید مرتب حواست بهش باشه و هم بزنی که سر نره.آخرهاشم باید مواظب باشی ته نگیره و بسوزه.

اها پس یعنی باید رو شعله ملایم بزارم؟

آره باید با شعله متوسط بزاری بجوش برسه و مرتب همش بزنی که کفش بخوابه وقتی خوب میجوشه شعله را کم کن اینقدر که فقط ریز بجوشه و مرتب هم بهش سر بزن و همش بزن.بعد چند ساعت وقتی بنظرت غلظت گرفته یکم بریز توی کاسه و بزار سرد بشه.سرد که شد غلظتش مشخص میشه اگه خوب بود شعله را خاموش کن.