2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم من ۸ تا تخمک داشتم که دوتا جنین ab هشت سلولی تشکیل شد که وقتی خاستن بلاست کنن رشد نکردن ...

ببین گلم مشکل احتمال 99 درصد از اسپرم بوده 

پس لازم نیست داروی قبلی رو برات عوض کنن 

8 تا تخمک عاااااااااالی بوده

دکتر علیرضایی من گفتم ویتامین و این قرصها رو بگیرم گفت فکر نکن تاثیر خاصی اینا میزارن  اینا خیل ...

آره خوب واقعا معجزه که نمی کنن. من الان حدود دوساله دارم قرص مکمل می خورم حالا این شش ماه اخیر بیشتر. ولی با اینکه روزی ۳۰۰ واحد آمپول می زدم دو تا تخمک داشتم. البته یک خانومی اومده بود با من پیش عارفی دو ماه بود dhea می خورد با اینکه ذخیرش از من کمتر بود فولیکولهاش اندازه من بود در صورتی که می گفت پانکچر قبلش فولیکول نداشته. حالا ما که اینقدر مکمل می خوریم اینهم روش.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای اخه چرا؟خیای ناراحت شدم 

به چییزهای الکی گیر میده هایپر شده بودم رسیدیم خونه باهام دعوا کرد سر چییز الکی. هر دفه اومدم تهران دعوا میگرفت چرا به خواهرت گفتی حالا خالش زنگ میزد میگفت داریم میریم و تهران خونه فامیلش بودیم. اینسری بکسی نگفتم فقط خواهرم که قرار بود آمپول بزنه. هر چی از دهنش در اومد بهم میگه. میگه چون به بقیه میگی کارمون خراب میشه یه دوست درویش داره این چرت و پرتا رو میگه بهش

خدایا شکرت
ببین گلم مشکل احتمال 99 درصد از اسپرم بوده  پس لازم نیست داروی قبلی رو برات عوض کنن  8 ت ...

زینبی جان از کجا میشه فهمید مشکل از اسپرم بوده یا تخمک؟ مثلا من که تو پانکچرم از چهارتا فولیکول دوتا تخمک بیشتر نداشتم نشون میده کیفیت نداره تخمکهام؟ یا چون هر دو تاش شدند سه تا جنین میشه گفت کیفیت داشتند؟!

آره گلم دقیقا، هیچ شواهدی از مشکل ایمنی و انعقادی نداری مثلا پارسال تیارا جون تماااااام آزمایش های ...

خودم کاریوتایپ دادم خداروشکر اوکی بوده اخه پس تو آزمایش ایمنیم چندتا فاکتورم نرمال نبودن چی میشه پس؟

متاسفانه هرکار میکنم نمیشه عکس ارمایشمو اینجا بزارم تا شما ببینید دکتر که مام رفتم گفت فاکتورهای اصلیت اوکیه اونا که مورد دارن زیاد مهم نیستن من خیلی از آزمایش ایمنی سر درنمیارم که بفهمم چی به چیه

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام دوستای عزیزم

من امروز روز دهم انتقال هستم صبح رفتم دستشویی روی دستمال لک قهوه ای دیدم الانم که رفتم وقتی دستمال کشیدم لک روون تر شده بود و یه لخته هم بود به نظرتون اینبارم جنین دفع شد.

سری قبلم روز هشتم اون جنین هام بلاست بود که لک دیدم روز قبلش بی بی چکم کامل مثبت.

@زینبی_بابا    

خدایا شکرت
گلم از جنین شناس باید بپرسی شما  ولی اون دوستمون 8 تا تخمک خوب داشته

زینب جان من الان زنگ زدم جنین شناس پرسیدم گفت هم تخمک هم اسپرم کیفیتشون خوب بوده. گفت سه تا تخمک داشتی هر سه تا جنین شده بوده. نمی دونم دیگه چرا منفی شد. شاید باید بخاطر همون احتمال پنجاه پنجاه آی وی اف بگذارم.

آره عزیزم کلا از پارسال تا الان چهار بار پانکچر کردم ۲ بار انتقال دادم مرسی انشالله ❤️

گلم توکل به خدا ....انشالله میری ایران و ایندفعه موفق میشی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام دوستای عزیزم من امروز روز دهم انتقال هستم صبح رفتم دستشویی روی دستمال لک قهوه ای دیدم الانم که ...

امیدوارم مشکلی نباشه.....

اینبار هم بی بی چک زدی؟

مگه جنین همینجوری الکی دفع میشه؟ فکر نکنم جنین بوده باشه...