2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان  شماها تو این وضعیت کرونا چطور میرید دکتر؟اونایی که از شهرستان میرید تهران مشکلی ند ...

سلام .مجبوریم بریم.من هشت ساعت فاصله دارم با تهران .ولی الان سه ماهه میرمو میام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنینام 2 تا 5 روزه بود، من همیشه قبل پری سینه درد داشتم این دفعه هم داشتم، دل درد و کمر درد داشتم ام ...

عزیزم منم دعا کن منم علائمم دقیقا مثه شماس فقط دمای بدنم ۳۷.۵شده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
تا4 روز در حد دستشویی فقط از جام بلند میشدم 

منم همین بودم الانم اصلا کار نمیکنم فقط دستشویی میرم و خوراکی میارم میشینم میخورم همین

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه هاا چرااکثرا جنیناشون پنج روزه یا سه روزه هست ولی مال من چهارروزه هستم؟اخرهایپرهم شدم انتقال ندا ...

عزیزم چرا گریه آخه؟ آنا جون هم 4 روزه براش انتقال دادن 😉😉😉😉 الان دخترش دیگه پیش دبستانی میره فکر کنم😍😍😍

آبجی من مرکز مام میرم سونوم کردن مهرماه گفتن همه چیت اوکی هست ..برو جا داری طبیعی اقدام کنی.6ماه لتر ...

نه عزیزم ضرر نداره بخور نوش جان

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزم ضرر نداره بخور نوش جان

عزیزدلمی دورت بگردم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم ضرر نداره.همسرت هم آزمایش داد؟

اره خداروشکر سالمه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم چرا گریه آخه؟ آنا جون هم 4 روزه براش انتقال دادن 😉😉😉😉 الان دخترش دیگه پیش دبستانی میره فکر ...

زینبی اوم حامله بودی ؟ با علیرضایی مام انتقال داده بودی؟

رو چه حساب اینو میگید میشه بهم بگید؟ چون تخمکم کم بوده؟ یا اینکه همسرم ضعیف بوده؟

آره گلم دقیقا، هیچ شواهدی از مشکل ایمنی و انعقادی نداری

مثلا پارسال تیارا جون تماااااام آزمایش های خودش و شوهرش سالم بود ولی نه طبیعی، نه iui، نه دفعه اول ivf حامله نشد 

تازه اونم مشکل ایمنی نداشت، یه ذره مشکل انعقادی داشت که باز هم ربطی به ناباروری نداشت

دیگه شما عمرا مشکل این جوری داشته باشی

ببین گلم اگر تمام مشکلات پزشکی رو بخوای خیالت راحت بشه از سلامتی و بخوای آزمایش بدی که نمیشه، از روی شواهد می‌فهمن سالمی 

هر جا شک کنن آزمایش درخواست میکنن

شما و همسرتون نهایت یه کاریوتایپ شاید نیاز باشه بدین، همین

زیاد رفت و امد داره؟الان در چه مرحله هستید؟مشکلتون چیه؟شبها کجا میمونید

زمان پریودی میرم . اولش باید برید برای پرونده سازی بعد ازمایش از همسر و خودتون و سونو های خودتون بعد اگه همه چیز اوکی باید وارد سیکل میشی.سختی داره ولی ارزش داره .بخصوص برای ماها که راهمون دوره خیلی سخته.خانوادم کرجن میرم اونجا.خودم مشکلی ندارم.همسرم آزو اسپرم.قراره میکرو بشم

@زینبی_بابا       سلام مهربون ....خوبی؟یه سوال داشتم عزززیزم برای کسی که fsh ب ...

گلم fsh بالا در یک کلام یعنی یائسگی، اصلا ivf براش معنی نداره 

فقط میشه انتقال داد 

بله با مورفو 0 میشه میکرو کرد، همسر منم 0 بود