2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون، نه من 15 و 17 آذر آزمایش دادم و امروز سونو دادم و دکتر گفت دو هفته دیگه برو برای قلبش 

روز چندم انتقال از دادین؟من رو۱۲انتقالم دکتر گفته۵شنبه برو از بده من میخام۴شنبه برم چون۵شنبه دکترم نیست 

سلام عزیزم خوبی؟ نینی هات چطورن؟ ریداکت کردی بسلامتی؟  میگم گلم میبینم که شمام خداروشکر تعداد ...

سلام عزیزم ممنونم دست بوسن.اره عزیزم.واسه من که صحت نداشت این موضوع.۱۱تاش آ بودن.۴تا آ ب ۴تا ب

من گفتم بهش گونال ولی گفت دیگه نمیدیم چون اصلش دیگه نیست تو ایران توکل بخدا برام دعا کن شما الان ماد ...

چشم.انشاله مثبت میشین فقط انرژی مثبت داشته باشین و با روحیه برین جلو

ن من از قبل شروع سیکل روزی یکی میخوردم دوباره بعد از پاکی روزی ی نصفه واژینال تا آخر انتقالم ک بعدش ...

ممنونم عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

@زینبی_بابا      

سلام مهربون ....خوبی؟یه سوال داشتم عزززیزم برای کسی که fsh بالاست مثلا ۵۰ هست برای شروع سیکل ای وی اف باید داروی خاصی استفاده کنه تا مقدارش رو پایین بیاره؟..چون یه جا خوندم با اف اس اچ بالا اصلا نباید ای وی اف رو شروع کردو سوال دیگه ام اینه ایا با اسپرم مورفولوژی صفر امکان میکرو هست یا نه.....ممنونم ازت

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی