2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045098 بازدید | 684428 پست
بله میگن به جنین منتقل میشه از راه خون. 

ان شاءالله كه به زودي همسرت خوب بشه و به لطف خدا ماه ديگه انتقال مثبت داشته باشي عزيزم

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم از جوابت ممنونم

سمرجان تو مام هم از شما و همسرت تست حلق گرفتن قبل انتقال؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام دوستان من۱۶جنین داشتم امروزرفتم شناسنامشون روگرفتم ۴روزه بودن وگذاشتنشون توپنج بسته چهارتا سه تایی ویک چهارتایی بنظرتون کیفیتشون زیادخوب نبودک گذاشتن پنج بسته؟چون گفتم کیفتشون اهست یابی گفتن فعلا مشخص نی فقط موقع انتقال...

سلام گلم من رفتم مرکز مام. نظرم راجع بهشون مثبته چون خود دکتر بسیار انرژی مثبت و خوشرو بود خیلی با ح ...

سلام سمرجان. خوب خداروشکر. انشالله همین انرژی مثبت باعث میشه سریع جواب بگیری. سونوت کرد؟ یا مثلا نگفت رحمت بررسی بشه؟

ببین یکی از بچه ها می گفت تیم نصر به بحث ایمنی انعقادی اعتقاد نداره. نگران نباش خودت جواب آزمایشهاتو ببر پیش دکتر زرنانی ایمونولوژیسته. راهنماییت می کنه که چکار کنی. منم می خوام وقت بگیرم برم پیشش.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام خانما به نظرتون من بعد انتقال به شدت شکمم خوارش گرفته دلیلش چی می‌تونه باشه ؟؟بیشتر هم بعد از آ ...

سلام عزیزم منم همینطور شدم از روز ششم خارش گرفتم زنگ زدم دکتر گفت شربت پرومتازین بگیر هر ۱۲ساعت یه قاشق بخور

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام دوستان من پریگووریس میخوام تو تهرانهر جا میرم پیدا نمیکنم کسی جدیدا خریده؟ میدونین کجا داره؟ ...

داروخانه بهار سعادت آباد

بین شهرداری و چهارراه سرو 

بغل یه فضای سبز یه خیابون هست که فک کنم اسمش صدف باشه انتهای همون داروخانه بهار

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خانما من روز۱۲انتقالم دیشب بی بی زدم مثبت بود ولی امروز یه لک خون دیدم به نظرتون علتش چی بوده میگم ش ...

عزیزم تبریک میگم

من تجربه ندارم ولی انشالا که چیزی نیست

کلا میگن لک بینی سه ماه اول خیلی رایجه جای نگرانی نیست