2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجله كردم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 واقعا يعني كسي روز ٨ بيبي نزده ؟ بچه ها خواهشا بياين جواب بدين

اخه عزیزدلم اون هورمون بدبخت hcg باید تا روز ۹ ۱۰تازه بیاد تو خون بعد تصفیه میشه مباد تو ادرار رستم دستان انتقال ندادی که جنین ۵ روزه بوده استرس اصلا خوب نیست برات ایشالله روز ۱۴ برو ازمایش مثبتی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
واااای این دو هفته بعد انتقال چه دیر میگذره😏

خیلی😂😂البته دیگه افتادیم سرازیری من یکشنبه ازمایشمه زیادشو رفتم کمش مونده😏😏

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
انتقال ندادم تا حالا عزیزم دو ماه پیش پانکچر کردم منتظرم پریود شم برم برای اولین بار تو سیکل انتقال. ...

عزیزم‌‌براهمه‌که‌اینجورنیس

همه‌‌‌که‌دیر‌‌‌نشده‌پرییودیشون.مثل‌من

فکرکنم‌خداسورپراییزت‌کرده

خودش‌برات‌انتقال‌داره...

اگه‌امروزم‌پرییودنشدی..فردایه‌آز‌ یا بی بی بزن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
حال و روزم بد خيلي ديگه جنينم ندارم چرا خدا بهم رحم نميكنه

عزیزدلم‌‌نکن‌این‌کاروباخودت

روز۸خیلی‌زودبوده

انشالله‌ایندفعه‌‌خداصدای‌دلتومیشنوه

برات‌صلوات‌میفرست‌‌‌

انشاِلله‌باجواب‌آزمایشت‌خوشحالمون‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
https://picax.ir/upload/uf5v_screenshot_۲۰۲۰۱۲۱۳-۱۵۴۹۳۴_gallery.jpg خانوما این آز اسپرم رو برام بلدی ...

مورفولوژی یعنی شکل اسپرم ها ۶ درصد نرمال هست.یعنی 94 درصد غیر نرمال هست. ولی بد نیست بخاطر اینکه رنج نرمال آزمایشگاه میکرو، ۴درصد هست. 

تعداد اسپرم 40 میلیون هست یعنی طبیعیه و مشکلی نداره.

تحرک اسپرم ها یکمی پایینه چون کلاس a، b، c جمعا باید ۵۰ درصد بشه مال همسر شما ۲۰ هست. اگه بخاید میکرو انجام بدید پایین بودن تحرک مهم نیست چون نیازی نیست اسپرم ب سمت تخمک بره و بصورت آزمایشگاهی اسپرم رو داخل هسته ی تخمک تزریق میکنن تا لقاح صورت بگیره و جنین تشکیل بشه. 

شرایطتون برای میکرو خیلی خوبه خداروشکر، حتما نتیجه میگیرید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها من پنج شنبه ای یو ای دارم بعد دکتر به من گفت که سه شنبه نزدیکی داشته باشم و صبح پنجشنبه ...

عزیزم سعی کن پنجاه تا پنجاه پنج ساعت فاصله باشه. مثلا اگه یکشنبه صبح باید آی یو آی کنید، شوهرت پنجشنبه شب تخلیه کنه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها من پنج شنبه ای یو ای دارم بعد دکتر به من گفت که سه شنبه نزدیکی داشته باشم و صبح پنجشنبه ...

تخلیه اسپرم شما میشه دوشنبه شب.

انتقال جنینم کنسل شد همسرم آزمایش کروناش مثبت شد 😔 دوباره از نو باید همچی رو شروع کنم

مگه از  همسر هم آزمايش کرونا ميگيرن؟؟

توي مرکز ابن سينا فقط از زن آزمايش ميگيرن.

خدايي خيلي سخته، با اينهمه مشکلاتي که خودمون داريم، کرونا هم شده يه داستان جديد.

من روز ٨ انتقالم بيبي منفي شد خيلي خيلي ناراحتم دفعه ٥ ام منفي ميشم شما قبل روز ١١ هم بيبي زده بودي

خب روز ۸ خیلی زوده. یکی از دوستان روز دوازده بی بی منفی بوده روز ۱۴ بتاش ۲۱۱ بود.

نه من قبلش نزدم.دلیلی نداشت بزنم . روز آزمایشم فقط زدم که دیگه بدونم چی به چیه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت