2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
عزیزم به وضوح برکت دعاهای شما دوستان رو تو زندگیم می بینم😍😍😍😍

سلام زینب جون خوبی گلم؟ میگم عزیزم من دوازده روزه که دوفاستونو تموم کردم پس چرا پریود نمیشم؟ دل درد و کمر درد پریودی امونمو بریده ولی هیچی نیست 😭

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام‌عزیزم میکرو‌‌وآی‌وی‌اف‌‌اصطلاحا‌کارشون‌یکی خب‌اونایی‌که‌چندسال‌اقدامن‌یامشکل‌به‌خصوصی‌دارن ب ...

ممنونم ک جواب دادی.برای هر بار انتقال ۱۵ ملیون هزینه میشه؟مشکل شما برای نازایی ثانویه چیه؟انشاله ایندفعه انتقالتون مثبت شه

خدایا شکرت   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من لوله هام بستس منم قبل لاپراسكوپي جنين زياد داشتم كه تازه آخرين سري شو انتقال دادم فقط اميدم به اي ...

عزیزم، منم لوله هام بستست 15تا جنین داشتم که دیگه آخرین سری یعنی بار پنجم انتقالم مثبت شد خداروشکر

به امید خدا که شما هم نتیجه میگیری❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خوبی؟ اخرین سونو که رفتی چند هفته بود ؟ وزن نی نی و گفت؟

سلام ممنونم خانمي ، شما چطوري ؟ آخرين سونو ٣١ هفته و ١ روز بودم ولي توي سونو نوشته ٣٢ هفته كه وزن ني ني ام يك كيلو و هشتصدو شصت گرم بود .

خودشم میاد اگر نیاد تخمک اهدایی بگیریم اسپرم از کجا بیاریم؟ 😄 سخته ولی چاره ای نیست معلوم نیس ...

اره عزیزم متوجه شدم....یعنی میگم خدارو شکر کن ...اخه شوشوی من میگه فعلا صبر کنیم تا کرونا کم بشه...خیلی سعی دارم  میکنم که راضیش کنم.....ایشالله که خدا کمکمون کنه....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ساقی جون من این پیام رو به دکتر علیرضایی دادم با اجازت: سلام خانم دکتر. شب شما بخیر. من یه دوستی دا ...

وای فدات شم عزیز دلم چقدر تو ماهی ....ایشالله خدا نینیت برات حفظ کنه و هرچی از خدا میخوای بهت بده مهربون....خیلی خوشحالم کردی خواهر گلم😙😙😙پس من ازمایشای هورمونی همینجا میدم که وقت کمتر تلف شه .....ایشالله برای عیدم هرجور شده میام.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
و گفتن بیماری قلبی دیابت و فشار خون نداشته باشین و هر چه سریعتر بهشون مراجعه کنید

قربونت برم الهی نه خدارو شکر هیچ بیماری تدارم سالمم.......بازم ازت ممنون گلی جونم......

دوستان اگه كارمون به تخمك اهدايي بكشه ، كسي دونر سراغ داره ؟ 

گلم خود مراکز که میری بهت دونر معرفی میکنن

عزیزم، منم لوله هام بستست 15تا جنین داشتم که دیگه آخرین سری یعنی بار پنجم انتقالم مثبت شد خداروشکر ...

واي جدي 

چه پيغام خوبي دادي بهم عزيزم انشاالله هر چي از خدا مي خواي بهت بده

عزیزم، منم لوله هام بستست 15تا جنین داشتم که دیگه آخرین سری یعنی بار پنجم انتقالم مثبت شد خداروشکر ...

عزيزم يعني ٤ تا انتقال قبلي اصلا مثبت نميشدي ؟ 

مشكل شما هم آندومتريوزه ؟

سلام عزیزم مبارکتون باشه الهی 

من یه سوال داشتم 

میگن مثلا نزدیک پونزده میلیون آی وی اف خرج داره 

میخوام بدونم جنین که فریز میکنن 

بعد یکی یکی در طی چندین ماه ای وی اف میکنن برای خانم 

اینام خرج داره یا نه 

دیگه خرج نداره 

مثلا چند وقت جنین رو نگه میدارن 

کسی که فقط یه تخمک داره میتونن جنین براش درست کنن یا نه 

ممنونم جواب بدین 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰