2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
مرسی عزیزم عکس آپلود شد 

خواهش گلی جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه من انتقال دادم منتظر جوابم، اما بلیطم گرفتم اگر مثبت شم کنسل میکنم بلیطمو اگرم منفی شم میرم دیگه ...

فدات بسم ایشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد.....حالا باز خوبه شوهرت همکاری میکنه میزاره بری.....به خاطر گرونا یه خورده رفت و امد سخت شده....توکلت به خدا باشه گلم....ایشالله که به زودی با یه بتای توپ میای میترکونی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من انتقال دادم منتظر جوابم، اما بلیطم گرفتم اگر مثبت شم کنسل میکنم بلیطمو اگرم منفی شم میرم دیگه ...

عزیزم کی آزمایش میدی

الهی که خدا دلتو شاد کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دکتر قوامی دکتر خواهرم بوده از ۲۰ سال پیش  منم یه ویزیت جدید رفتم پیشش احساس کردم یه جوری ...

منکه راضی نبودم نه تنهامن چندنفری دیدم راضی نبودن باز ببین کجا بهت ارامش میده وحس خوب داری برو اونجا ...ایشالا بهترین نتیجه رو میگیری 

خانم‌ها اینجا کسی سرکلاژ کرده؟ اگه کرده هفته چند و اینکه نا چند وقت بعدش باید استراحت مطلق باشیم؟

فکر کنم زینب جون سرکلاژ کردن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان به راهنماییتون احتیاج دارم من مشکل آندومتریوز و بسته بودن لوله و چسبندگی لوله دیگه دارم ۱بار آی یوآی ناموفق و ۳بار آی وی اف که دوتاش گرفت وسقط شد و آخری منفی شد دیگه واقعا نمیدونم چیکارکنم کسی تجربه داره

سلام دوستان به راهنماییتون احتیاج دارم من مشکل آندومتریوز و بسته بودن لوله و چسبندگی لوله دیگه دارم ...

عزيزم منم مشكل آندومتريوز دارم و چون لوله هام هر دو هيدروسالپكس بود و ميگن يه موادي ميريزه تو رحم هر دو لوله رو با لاپراسكوپي برداشتن دفعه پنجمه انتقال ميدم تو سيكلم انشاالله كه اينبار مثبت بشه البته بعد از لاپراسكوپي فكر كنم دفعه سوم ميشه اميد بخدا

سلام دوستان به راهنماییتون احتیاج دارم من مشکل آندومتریوز و بسته بودن لوله و چسبندگی لوله دیگه دارم ...

باز هم جنين داري ؟ اونسريا كه سقط شد تو چند هفتگي بود و دكترت گفت علت شو ؟

عزيزم مطمءن باش سري بعد كه انتقال بدي مثبتي نااميد نشو و راه تو ادامه بده

یعنی واقعا میشه امیدوار بود؟شما لوله تخمدانتون بازنیست؟

من لوله هام بستس منم قبل لاپراسكوپي جنين زياد داشتم كه تازه آخرين سري شو انتقال دادم فقط اميدم به اينه كه اينسري مثبت بشه

شما چون مثبت شدي قبلا حتما راه تو ادامه بده انشاالله نتيجه ميگيري 

چند ساله تونه من متاسفانه سنم بالاست