2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شروع کردم امروز سوم پریودمه الان زدم خدا خودش نظر کنه

انشالا به سلامتی عزیزم سیکل من عقب افتاد شروع نکردم  

به امید خدا کلی تخمک توپر میشه که جنینای تپلی بهت میده 

خدا به همه منتظرا نظر کنه دست خالی نزاره 

سلام دوستان کسی نیست که جواب سوال صبح من رو بدونه ؟ پرسیدم اگر کسی تازه بخواد برای میکرو شروع کنه هز ...

سلام عزیزم ،من فقط اطلاع دارم که رویان هزینه پانکچر ۴۵۰۰ هست،داروها هم بستگی به نوع دارو و میزانش داره ،هزینه هر بار سونو هم ۴۵۰۰۰ تومن هست  

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم ،من فقط اطلاع دارم که رویان هزینه پانکچر ۴۵۰۰ هست،داروها هم بستگی به نوع دارو و میزانش دا ...

ممنون عزیزم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
نگران نباش عزیزم، چون بدنت هورمون های مختلف و جدید دریافت کرده این تغییر ترشحات کاملا طبیعیه، و خصوص ...

آره صحبت مردم با جنين شناس ميگه تو به اين چيزا فكر نكن دكترت كار خودش رو بلده 😐😐 ان شاء الله خدا برام بخواد 

مررررسي از راهنماييات زينب جوني❤️❤️

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بادعای‌شما‌دوستای‌گلم‌‌بهترم همش‌نگران‌این‌بودم‌اگه‌‌ازبسرلین‌باشه چیکارکنم انتقالم‌چی‌میشه..‌‌بب ...

عزیزم اینجا واسه همینه مشکلاتمونو سوالاتمونو ازهم بپرسیم الهی همیشه خوب باشی وایندفعه انتقالت عالی باشه عزیزم 

سلام دوستان کسی نیست که جواب سوال صبح من رو بدونه ؟ پرسیدم اگر کسی تازه بخواد برای میکرو شروع کنه هز ...

بستگی داره گلم من برای بار چهارم دارم میرم فقط آزمایش تکمیلی ایمنی وانعقادی ژنیتیک چند بار مشاوره وهزینه راه دورم به ابن سینا تاالان نزدیک ۵ونیم شده فکر کنم برای باقی کارامم باید محض احتیاط تا ۸و ۹ داشته باشم باید این ماه برای شروع سیکل میرفتم اما محدودیت کرونا کارمو دوباره عقب انداخت انشالله هر وقت خیر بود کارم راه بیفته الهی آمین ان شالله بسلامتی شروع کنی وختم به خیر بشه🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد ، شربت خيلي هم موثر نيست ، چون اين وروجكها خودشون دارن ...

سلام عزیزم خوبی؟ اخرین سونو که رفتی چند هفته بود ؟ وزن نی نی و گفت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود