2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
آره صحبت مردم با جنين شناس ميگه تو به اين چيزا فكر نكن دكترت كار خودش رو بلده 😐😐 ان شاء الله خدا ب ...

با دکتر حسینی جدا صحبت کردی یا اون دکتره خانوم اسمش ناهید نمیدونم فامیلش چیه فک کنم یاری ؟ درسته 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبی ورزش کگل چطوری انجام میشه عزیزم؟ اخه میگن برای تقویت عضلات کف ل ...

ببین دیدی وقتی دستشویی داری شدید و حس ادرار، خودت رو نگه داشتی

اگر دائم در طول روز اون انقباض رو انجام بدی (انگار داری جلوی ادرارت رو میگیری)، به این میگن تمرینات کول و عاااااااااالی هست

من همش یادم میره انجام بدم🙈🙈🙈🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، نه اصلا نیازی نیست 😉 😉 😉 😉 

زینبی جون سلام

من بیست وسوم سیکلم خراش دادم

ودکترم۲۰تا استرادیول داد که شبی دوتا بخورم

ولی من امشب که قرار بود دوتای آخر رو بخورم انگار پری شدم

حالا نمیدونم دیگه اون دوتا رو بخورم یا دیگه نه

چون باید دوم پری برم مطب که انشاالله برم تو سیکل انتقال

قربون دل مهربونت برم....ایشالله که تو هم وقتی نینیت رو تو بعلت میگیری از ته دل بخندی ....😍

و گفتن بیماری قلبی دیابت و فشار خون نداشته باشین و هر چه سریعتر بهشون مراجعه کنید

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستای گلم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.میکرو و آی وی اف برای چه کسایی هست و هزینش چندتومنه؟من نازایی ثانویه دارم تخمکام ضعیفه و ذخیره تخمدانیم کمه .میشه راهنماییم کنید خیلی ناامیدم

خدایا شکرت   
من لوله هام بستس منم قبل لاپراسكوپي جنين زياد داشتم كه تازه آخرين سري شو انتقال دادم فقط اميدم به اي ...

چند سالتونه ؟ كجا  انتقال داديد  ٥ دوره را ؟ براتون بلاست انتقال داده بودن؟ 

سلام دوستای گلم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.میکرو و آی وی اف برای چه کسایی هست و هزینش چندتومنه؟من ...

سلام‌عزیزم

میکرو‌‌وآی‌وی‌اف‌‌اصطلاحا‌کارشون‌یکی

خب‌اونایی‌که‌چندسال‌اقدامن‌یامشکل‌به‌خصوصی‌دارن

باید‌میکروکنن..

تقریبا‌۱۵تا‌۲۰‌تومن‌‌درنظربگیر

من‌خودمم‌نازایی‌ثانویه‌دارم‌..یه‌انتقال‌منفی‌داشتم

انشالله‌ماه‌بعدخدا‌بخادبراباردوم‌انتقال‌میدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم بلغم خونیه دیگه چیه؟؟  پاشو برو دکتر دختر خوب، ممکنه ربط داشته باشه، ممکنه ربط نداشته با ...

باشه‌عزیزم..میرم‌حتما

ممنونم‌ازت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم اینجا واسه همینه مشکلاتمونو سوالاتمونو ازهم بپرسیم الهی همیشه خوب باشی وایندفعه انتقالت عالی ب ...

قوربونت😍

انشالله‌‌جوجتوبه‌‌سلامت‌وبه‌موقع‌بغل‌کنی

التماس‌دعا

خداروشکر ولی دکتر باید بری سر سری نگیر 

باشه‌عزیزم

میرم‌حتما