2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر... کسی میدونه آیا خانومی که 6 سال قبل باردار شده؟(با ای وی اف) و الان دو بار ای وی اف ناموفق و دو بار ای یو ای ناموفق داشته نیازی به انجام آزمایشات ایمنی انعقادی داره یا خیر... و یا اقدام دیگه ای هست که باید بررسی بشه؟ @زینبی_بابا    

سلام عزیزم ببخشید پرگووریس رو دونه ای چند خریدین؟ دفعه پیش هم پرگووریس بهتون دادن؟

سلام عزیزم  نه سری قبل سیماب اف و اچ ام جی زدم 

پرگوریس دوتا ای ۱۷۰ تومن 

۲۱ دونه خریدم ۳۶۰۰ شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا قطع میکنه آمپولمم ۸ هفته بود قطع کرد  

امپول نداشتم چون سری قبل ابسه کرده بود جاش ژل کرینون و شیاف داشتم و دوفاستون که کرینون رو حذف کرد 9 هفته

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه گلم، یادمه من استرادیول داشتم و با وجود اون پریود شدم پریود به کم شدن ناگهانی پروژسترون ربط داره

ممنون گلم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
قربون دل مهربونت برم....ایشالله که تو هم وقتی نینیت رو تو بعلت میگیری از ته دل بخندی ....😍

ساقی جون من این پیام رو به دکتر علیرضایی دادم با اجازت:

سلام خانم دکتر. شب شما بخیر. من یه دوستی دارم ۴۹ ساشونه، میخوان تخمک اهدایی بگیرن، بعد عید بیان خدمت شما، شما ایشون رو ویزیت میفرمایید که زیر نظر شما کارای پانکچر دونر و انتقالشون رو انجام بدن؟

و جواب خانوم دکتر:

سلام عزیزم. بله در خدمتشون هستم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عرزیزدلم‌پس‌به‌‌بسرلین‌‌‌‌و‌آسپرین‌ربط‌نداره؟؟

عزیزم بلغم خونیه دیگه چیه؟؟ 

پاشو برو دکتر دختر خوب، ممکنه ربط داشته باشه، ممکنه ربط نداشته باشه 

دور از جون بلایی سرت بیاد میدونی چی میشه... 

اگر اسهال عادی بود، بله اصلا دکتر نیاز نبود ولی خون رو باید جدی گرفت، حتی ممکنه بری دکتر و بگه مساله خاصی نبوده، ولی سهل انگاری راجع به سلامت خودت نکن