2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
ایوای خدایااااا چیکارکنم.. شوهرم‌نیس..شهرستانم یبارساعت‌۱۰‌اینااینجور‌شدم یبارم‌ساعت‌۳‌اینا سو ...

سلام چطوری هنوز خون میبینی؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم دکتر دوستمون پاشا هم دکتر خوبیه. اسمش حیدری کهن هست من حوصله معطلی تو مراکز رو ندارم ، م ...

اره اتفاقا پاشا جون خیلی راصی بود.... .البته من دوسال پیش مطب خصوصی میرفتم....راصی نبودم ....گفتم اینسری برم مرکز.....دکتر اقصی میرفتم دونرش ۲۳ ساله بود فقط ۹تا تخمک داشت که سه تا جنین شد...بعدا دوستان گفتن از بس طفلکی ها هر ماه تخمک میدن به خاطر اون هم کیفیت هم تعدادش کمه با وجود اینکه جوونن....الان شما رفتین ایران؟میخواین پیش حیدری برین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ،من شمارش رو میزارم ،حالا هر دو مرکز نوبت بگیرید ،انشالله که نتیجه دلخواهتون رو میگیرد&nb ...

خیلی ممنون مهربون......😘😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

@زینبی_بابا  

میشه عزیزم بگی با این سونو چند وقت طول میکشه من بتونم انتقال جنین داشته باشم ؟ تا دوشنبه برم دکتر دیونه میشم 

https://s16.picofile.com/file/8417107018/۲۰۲۰۱۲۱۱_۱۱۱۵۰۵.jpg

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اره اتفاقا پاشا جون خیلی راصی بود.... .البته من دوسال پیش مطب خصوصی میرفتم....راصی نبودم ....گفتم ای ...

نه من انتقال دادم منتظر جوابم، اما بلیطم گرفتم اگر مثبت شم کنسل میکنم بلیطمو

اگرم منفی شم میرم دیگه 

خیلی خسته شدم ۴ بار پانکچر کردم و دوبار انتقال دادم دفعه قبل که سقط شد اینم بی بی چکم فعلا منفیه 

واقعا کم آوردم پریروز از غروب تا آخر شب یکسره گریه کردم از غصه

دیگه هماهنگ کردم برم تخمک اهدایی بگیرم، خدا کنه اون جواب بده برام

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام به همه دوستان ، نازنين جون من توي همه بارداريهام اصلا حالت تهوع نداشتم ولي معده درد رو هميشه دا ...

سلام عزیزدلم منم سرپسرم اصلا حالت تهوع نداشتم ولی ایندفعه از همون ۷هفته حالت تهوع دارم وهنوزم ادامه داره چندروزیه معدمم دردمیکنه اگه بیشتر اذیت شدم حتما شربت میگیرم راستش از شربت هم بدم میاد اخرین بار ۶سالگی شربت خوردم میترسم بگیرم وبخورم وبالابیارم ....ایشالا نینیا به سلامتی بیان بغلمون مجبوریم تحمل کنیم دیگه ، ایشالا شماهم به سلامتی زایمان کنی 😍

بهش گفتم زود بره بیمارستان علت های مختلف مثل ویروس، باکتری و عوارض دارویی میتونه باشه امیدوارم تا ا ...

ممنون عزیزم ماهم گفتیم بره بیمارستان ولی میگفت شهرستانه وهمسرش پیشش نیس ایشالا مشکل جدی نباشه 

فدات شم گلم مرسی از دعای قشنگت انشالله خودتم به زودی خبر بارداریتو بدی خوشحالمون کنی

قربونت برم عزیزم ممنون بابت دعات قشنگم😘 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نداره عزیزم فقط هلال احمر تهران داره بنده خدا همسرم دیشب راه افتاد با قطار صبح رفت گرفت باز الان راه ...

آره عزیزم یخچالیه 

نه انشالا با یخ خشک خراب نمیشه 

منم دورم هنوز شروع نشده هنوز نزدم تو یخچاله

شماهم میری پیش دکتر قوامی ؟ 

دکتر قوامی دکتر خواهرم بوده از ۲۰ سال پیش 

منم یه ویزیت جدید رفتم پیشش احساس کردم یه جوری شده مثل قبل نیست انگاری حواسش نیست! همه کاره ماما بود 

خیلی دو دلم! شاید همون مام ادامه بدم 

منم بعد سرکلاژ دوبار زدم ۵۰۰هر ۱۰روز  چرا دکتر بهت داده؟

بجای شیاف بهم داد، من روزی دوتا داشتم دیگه پرولوتون رو جایگزینش کرد شیافمو کم کم قطع کردم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...