2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045393 بازدید | 684464 پست
عزیزم احتمالا کرونا گرفتی، پس حتما باید تحت نظر دکتر باشی خصوصا هفتا دوم بیماری که خطر بیشتری داره&n ...

امروز خیلی بهترم انشالله که نیست دیگه تب ندارم شایدم اثر داروهامه بدن درد دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تلاشمو کردم ، ولی سردرنیاوردم دقیقا باید کجا برم اون لینک بردارم 🤭🤭🤭

همونجا تو سایت خودش مینویسه کپی لینک ...اونو بزن بعد بیار اینجاpaste کن یهنی بچسبون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اهاچه دکتر خوبی بوده .....پس شما لاپروسکوپی هم کردی؟......خوب به دکترت بگو ال دی بهت نمیسازه خودش یه ...

راستی شما مشکلت چیه ؟ تنبلی تخمدان داری ؟

مگه چندسالته ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مررسی عزیزم 😍😍 انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده  بله من لاپاراسکوپی کردم اونم دوبار ، دفعه ...

فدان بشم عزیزم....انشالله خدا دامنت رو سبز کنه....گلم منم لاپروسکوپی کردم چون لوله هام چسبندگی داشت...به قول تو نمیدونم فایده داشت یا نه.....بهت پیغام دوستی میدم قبول کن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
راستی شما مشکلت چیه ؟ تنبلی تخمدان داری ؟ مگه چندسالته ؟

۴۹ سالمه عزیزم...دوساله پری نشدم ....

سلام گلم....اره فدات بشم.....البته ترجیحم اینه که مرکز مام برم ....حالا ببینیم خدا چی میخواد

عزیزم دکتر دوستمون پاشا هم دکتر خوبیه. اسمش حیدری کهن هست

من حوصله معطلی تو مراکز رو ندارم ، میخوام با ایشون سیکل رو شروع کنم

بعد هم شنیدم برای اهدایی تو مراکز همه تخمکهای دونر رو به یک نفر نمیدن، ممکنه بین دو نفر تقسیم کنند

اما تو مطبها بیشتر میشه اعتماد کرد بهشون

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
۴۹ سالمه عزیزم...دوساله پری نشدم ....

بچه نداری اصلا ؟ چرا تخمک اهدایی نمیگیری ؟ خیلیا جواب گرفتن با تخمک اهدایی ، فقط رحم اوکی باشه مشکل حله 

مهم اینه که بچه شوهرت میشه و توهم تو شکمت بزرگش کردی 

بهتر از بچه دار نشدنه به خدا

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نه دیروز در همین حد تب کردم امروز اصلا تب ندارم فقط کمی درد بدن و سرگیجه شایدم اثر داروهامه 

اره ببین دمات و چک کن ولی تو بارداری دما بدن بالا میره خدایی نکرده رفت ۳۸ خطره مایعات و فراموش نکن الکیم استرس نگیر

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام گلم....اره فدات بشم.....البته ترجیحم اینه که مرکز مام برم ....حالا ببینیم خدا چی میخواد

سلام عزیزم ،من شمارش رو میزارم ،حالا هر دو مرکز نوبت بگیرید ،انشالله که نتیجه دلخواهتون رو میگیرد 

۰۹۰۲۵۰۰۳۴۷۳

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...