2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
مرسی عزیزم خیلی حرفات قشنگه  من گریه میکردمو فقط میگفتم دوست دارم مامانی پیشم بمون  انشا ...

مطمئنم خیلی زود خیالت از بابت قلبه کوچولوش راحت میشه انشالله چند ماه بارداریو به خوبی طی کنی وصحیحو سالم بغلش کنی گلم. مرسی از دعاهای قشنگت دوسته خوبم. کی میری سونو؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دو تا سوال

روز انتقالم حساب میشه برای آزمایش؟ یعنی مثلا من شنبه انتقالم بوده، بعلاوه ۱۴ روزش کنم یا ۱۳ روز؟

بعد اینکه آزمایشو بجای روز ۱۴ روز ۱۳ بدیم خیلی فرق می کنه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فریبا جان واقعا جدی میگی ؟  من سری اول یه تجربه تلخ داشتم قلب نی نیم تشکیل نشد  امروز هم ...

عزیزم چرا خودتو ناراحت میکنی میدونم این راهی که ما رفتیم هر لحظش پر از استرسه ولی گریه نکن شاد باش گریه خودش خیلی بده برای جنین 

بچه ها کسی سینافکت استفاده کرده؟؟؟ دکتر بهم گفته روزی بیست واحد فقط یه ویال داده  یعنی برای ...

عریزم‌من‌ازامروزمیزنم

اما۵۰‌واحدمیزنم

بس‌میشه‌مگه‌۲۰‌واحدچقدره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
یه جوری گفتی پیر شدم گفتم 60 ساله هستی. هرچند به نظر من 60 ساله هم پیر نیست واقعا. عزیزم سنی نداری ف ...

فدای‌تولیلا‌بانو

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانما ممنوعیت رفت و امد هنوز وجود داره؟ 

بله این هفته هم ممنوعیت هست ،کدوم مرکزی ؟نامه تردد نمیده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم که جواب دادید من یکشنبه انتقال دادم ولی آزمایشم و ۱۷ روز بعد نوشتن مگه معمولا ۱۴ روز بع ...

عزیزم منم یکشنبه انتقال دادم درسته بعد ۱۷روز باید آزمایش بدیم برا من ۳دی نوشتن.انشاله نتیجه میگیری

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی