2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
من پردنیزول رو ندارم دلیل خاصی داره؟؟و اینکه هم asaمیخورم هم انوکسا روزی یکی.پروژسترون هم روزی ۲تا.ش ...

تاجاییکه من می دونم پردونیزول برای کساییه که ایمنی بدنشون بالاست. تو آزمایش ایمنی انعقادی معلوم میشه. بعضی دکترها خودشون کلا میدن. نه من علامت خاصی ندارم. یکم حالتهای پریودی دارم زیر شکم و پاهام که از روز هشتمم کم و بیش هست.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی عزیزم ایشالله که شما هم مثبتی با یه عدد بتای عالی. بله ادرار اول صبح بهتره باشه . میفهممت منم د ...

توکل به خدا هر چی نزدیک میشم به روز آزمایش مضطربتر میشم. همسرم میگه بی بی نزن بزار همون روز آزمایش میفهمی. نمی دونم حالا شاید فردا صبح بزنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ خدا رو شکر داری به مامان شدنت نزدیک میشی  گلم برای تعداد کمی از دوستان دیدم ...

سِلام به رو ماهت گلی حون الحمدلله خوبم....نه فدات شم من هنوز دارم با شوشو سرو کله میزنم که راضیش کنم .....ولی این پروپانول مال سیکل قبلی ام بود....اخه روز انتقال نبود...از شروع سیکل با استرودیول و اسپیرین  به همه میداد تا بعد از انتقال تا ۱۴ روز هم خوردم.....من چون هیشکی نمیخوره تعجب کردم..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
تاجاییکه من می دونم پردونیزول برای کساییه که ایمنی بدنشون بالاست. تو آزمایش ایمنی انعقادی معلوم میشه ...

انشاله خدا دلتو شاد کنه.برامنم دعا کنید

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
راستش داشتم تو گروه آندومتريوزا ميگشتم فكر كنم اسم شما هم بود من دفعه پنجمه انتقال دادم فكر كنم شما ...

سلام عزیزم . بله منم اندومتریوز بودم گرید ۴ . منم دفعه چهارم مثبت شدم . متاسفانه اندومتریوز من رو کیفیت تخمک هام تاثیر گذاشته بود چیزی که پزشک جنین شناس و پزشک خودم در نهایت بهم گفتن . یه دوره ۷ ماهه فقط داروهای تقویتی خوردم و بعد پانکچر و بعد انتقال که خداروشکر مثبت شدم گ اگر اندو هستی و تاحالا جواب نگرفتی برو برای لاپاراسکوپی اول بزار پاکسازی بشه شاید اصلا طبیعی شدی

خانومایی که به لطف خدا مثبت شدین میشه بگین بعد مثبت شدنتون استراحتتون در چه حد بود؟ اون دو هفته بعد ...

نه وقتی مشکلی نیست قرار نیست همش بخوابی مگر اینکه دکتر بگه منکه زندگی معمولی از ۴ماهگی که حالم بعنر شدم همش غذا و اینکارو می کنم تمیزکاری البته کارگرم دارم ولی کلا مشکلی نباشه مهم نیست فق کار سنگین نکن همین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
توکل به خدا هر چی نزدیک میشم به روز آزمایش مضطربتر میشم. همسرم میگه بی بی نزن بزار همون روز آزمایش م ...

چیزی به آزمایشت نمونده ایشالله که بحق علی مثبت باشی عزیزم و دلت شاده شاد بشه. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
چیزی به آزمایشت نمونده ایشالله که بحق علی مثبت باشی عزیزم و دلت شاده شاد بشه. 

ممنونم عزیزم. من هم امیدوارم به زودی به خواسته دلت برسی.

عزیزم منم سینافکت دارم یدونه سرنگ داده ولی داروخانه گفت اونا یکبارمصرفه منم ۱۰ تا دیگه گرفتم  ...

ممنون عزیزم

وقتی پلمپ دارو باز میشه برای دفعات بعد چیکارش میکنین که دوباره بتونین ازش مصرف کنین

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام دوستان من تازه وارد سیکل میکرو شدم

امروز روز دوم پری دکتر سونوی واژینال انجام داد برام و آمپول سینال اف و hmgداد روزی دوتا از هر کدوم تا 6 روز بعدش باید دوباره برم ویزیت

کسی وقت داره بهم بگه بعدش چی میشه؟ 🤗

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام عزیزم . بله منم اندومتریوز بودم گرید ۴ . منم دفعه چهارم مثبت شدم . متاسفانه اندومتریوز من رو کی ...

عزيزم من يكبار لاپرا شدم ولي قبلش جنينامو فريز كرده بودم و بعدش چند بار انتقال دادم كه انشاالله برام دعا كن مثبت بشه سريه آخر جنينامه 

نیلو جان کدوم آزمایش رو دادی که جوابش خوب نبود؟

Cvs عزیزم

من و شوهرم هردو مینور هستیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزم وقتی پلمپ دارو باز میشه برای دفعات بعد چیکارش میکنین که دوباره بتونین ازش مصرف کنین

اصلا در دارو رو باز نکن عزیزم

درش پلاستیکیه سوزن بلند رو فرو میکنی با سرنگ دارو رو میکشی به اندازه واحدی که دکترت گفته حالا یکم بیشتر بعدم هواشو میگیری و با سوزن انسولین تزریق میکنی