2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
اون برای بعد انتقال عزیزم که باید آسپرین قطع بشه علتش هم اینه که چون بعد انتقال آنوکساپارین داریم اس ...

خوب منم بعدشو گفتم دیگه قبلشم فقط تو زمان پانکچر داشتم تا قبل انتقال. الان که تو دوره نیستیم گفتم شما هم نیستید پردینزون رو نباید خورد یا... چون شما هم هنوز وارد سیکل نشدید ازتون پرسیدم چون پردینزون هم توی سیکل میدن گفتم ببینم عارفی به شما گفته الانم بخورید یا خودتون... 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم دقیقا حالو روزه شمارو داشتم همش گریه میکردم که حتما رشد جنین متوقف شده وگرنه باید تهوعی چی ...

راستی خونه خودتی‌یا مادرتون؟

من خونه خودمم شوهرم رفت سرکار تای هفته دیگه من همش تو خونه تنهام البته خونم نزدیکه مامانمه برام شام و‌ناهارمیارن ولی خب تنهایی رو چ کنم

بچه ها کسی سینافکت استفاده کرده؟؟؟ دکتر بهم گفته روزی بیست واحد فقط یه ویال داده  یعنی برای ...

عزیزم منم سینافکت دارم یدونه سرنگ داده

ولی داروخانه گفت اونا یکبارمصرفه منم ۱۰ تا دیگه گرفتم 

هر روز ۹۰ درجه میرنم تو بازو

عزیزم نگران نباش گلی چیزی نیست 😉 😉 😉، رحم داره کم کم از حفره لگن به سمت شکم میره، واسه همین رباط ...

خدا کنه امروز سونو همه چی خوب باشه. برام دعا کنین. 

تهوعم نه هنوز همونطوره ولی اشکال نداره فدای یه تار موی فسقلیم. چه عواملی تو رفلاکس تاثیر داره؟ از لحاظ تغذیه؟ این خیلی داره اذیت میکنه طوری که از غذا و حتی آب هم دیگه بدنم میاو

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
وای عزیزم ،اشکم درومد خداروهزارمرتبه شکر الهی که به سلامتی و دل خوش کوچولوتو بغل کنی

امیدوارم خدا چنان دلشادت کنه که مدتها دلت از شادی غنج بزنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی دلم گرفته  خیلی  دوست دارم بشینم کل روز رو گریه کنم  با اینکه میکرو کردیم‌ و ...

عزیزم اصلا نگران نباش الان زوده برای علائم از هفته های بعدی طوفانی شروع میشه . البته امیدوارم شما جزء افرادی باشین که این علائم رو تجربه نکنید چون اصلا خوشایند نیست . بعضی ها دارن بعضی ها هم ندارن اما الان زوده برای نشون دادنش . 

حالا من برعکس شمام  ۳روز دیگه سونو وقت دارم همش این روزا یا لک بینی دارم یا کمی خونریزی و ای ...

شاید هماتوم داری عزیزم . نگران نباش . منم از دو روز بعد از آزمایشم همینجوری شدم . فقط استراحت کن

سلام

دوستان من فردا روز ۱۳ انتقالمه. فردا بی بی چک بزنم نشون میده مثبتِ یا منفیِ؟ جنینام سه و چهار روزه بودند.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
انشاالله اینسری دلت شادمیشه عزیزم

فدای‌توخواهری😍😍

انشالله‌بادعای‌‌شماعزیزان

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻