2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
یه جوری گفتی پیر شدم گفتم 60 ساله هستی. هرچند به نظر من 60 ساله هم پیر نیست واقعا. عزیزم سنی نداری ف ...

لیلا جون یادمه قبلا گفته بودین که دکتر نصر پیشنهاد داده که چند ماه طبیعی اقدام کنین. الان دیدم نوشتین تو 4 بار که پانکچر شدین تخمک نداشتین. یعنی تو سونو فولیکول بوده که دکتر نصر اینطوری گفتن؟

من هم 2 بار پانکچر شدم و تخمک نداشتم ولی هیچ امیدی به طبیعی هم ندارم و رفتم دنبال اهدایی. 

خانومایی که به لطف خدا مثبت شدین میشه بگین بعد مثبت شدنتون استراحتتون در چه حد بود؟ اون دو هفته بعد از انتقال که هیچ باید رعایت کنیم منظورم بعد مثبت شدنه. اگه تا زایمان باید استراحت داشت که اینجوری خیلی سخته😒

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من فردا روز ۱۳ انتقالمه. فردا بی بی چک بزنم نشون میده مثبتِ یا منفیِ؟ جنینام سه و چهار ...

بسلامتی گلم انشالله که مثبتی امروزم بزنی معلوم میشه من روز ده زدم مثبت شد روز دوازدهمم مثبت شد البته بماند که اخرش بتام پایین بود و اومد پایین و تموم شد ولی منظورم اینه که نشون میده اکثرا از روز دوازدهم بچه ها میگن نشون داده بی بی چکشون.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم اصلا نگران نباش الان زوده برای علائم از هفته های بعدی طوفانی شروع میشه . البته امیدوارم شما جز ...

ممنون عزیزم 

انشاءلله که همینطور باشه برای منم 

خداجونم شکرت       
عزيزم شما هم مشكل آندومتريوز داري ؟ الان بارداري ؟

راستش داشتم تو گروه آندومتريوزا ميگشتم فكر كنم اسم شما هم بود من دفعه پنجمه انتقال دادم فكر كنم شما باردارين لطفا بگين چه كارا كردين كه باردار شدين ؟ و چند بار انتقال دادين تا مثبت شد به سلامتي

سلام خانما من امروز۷روزه انتقال دادم به نظرتون بی بی چک نشون میده یا زوده؟

عزیزم نه فعلا زوده نزن.منم ۴روز انتقال دادم شما علائمی دارین؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
بسلامتی گلم انشالله که مثبتی امروزم بزنی معلوم میشه من روز ده زدم مثبت شد روز دوازدهمم مثبت شد البته ...

قربونت عزیزم ایشالله به همین زودی باردار بشی. پس کلا بی بی نزنیم بهتره. آخه میترسم شنبه برم منفی باشه خیلی تو ذوقم بخوره گفتم زودتر بزنم اگر منفیه بدونم. حتما باید صبح بزنیم؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونت عزیزم ایشالله به همین زودی باردار بشی. پس کلا بی بی نزنیم بهتره. آخه میترسم شنبه برم منفی باش ...

انشاله که مثبته نگران نباش .دوتا جنین انتقال دادین؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام عزیزم شما بیمارستان آبان با دکتر قوامی میکرو شدی؟ راضی بودی؟ الان در چه وضعیتی هستین؟ 

سلام .من با دکتر طرازی بودم.از عملکرد خود دکترم راضی بودم ولی چون یک پانکچر و سه تا انتقال منفی باش داشتم الان میخوام دکترمو عوض کنم.شما در چه مرحله ایی هستی؟ دکترت قوامیه؟ غیر از آبان جایی دیگه هم میره؟ 

لیلا جون یادمه قبلا گفته بودین که دکتر نصر پیشنهاد داده که چند ماه طبیعی اقدام کنین. الان دیدم نوشتی ...

عزیزم من تو سونوی ذخیره بدون دارو گرفتن فولی داشتم که خود دکتر نصر سونو کرد. من 4 بار رو قبلا مراکز دیگه انجام داده بودم عرفان نیایش دکتر طاهری پناه و بهمن دکتر عارفی.  تو سونوهام قبل پانکچر فولی داشتم اما پوچ بود. تازه متوجه شدم که اگر دقیقا یکی دوروز قبل پانکچر آزمایش خون و تست اگر اشتباه نکنم استرادیول بگیرن میفهمن چند تا فولی تخمک دارن چندتاشونم پوچن. دکتر نصر به من گفت طبیعی اقدام کن اما من قبول نکردم و خواستم سریع برم پانکچر که دو ماه بخاطر جبران کم خونی و خرید استرادیول خارجی ناچارا سیکلم عقب افتاد عزیزم. 

منم پیش دکتر نصر رفتم گفتم اگر دکتر نصر بگه اهدایی دیگه وقت تلف نمیکنم. اما خب نظرش برای شروع اهدایی نبود. گفت طبیعی گفتم نه. گفت یکی دوبار پانکچر کن خودت اگه نشد بعد بریم اهدایی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم