2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045398 بازدید | 684464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله این سری خدا دوتا بهتون بده محکم بچسبن سرجاشون تا آخر ۹ماه 🤲🤲🤲

مرسی عزیزم ایشالا🤲🤲🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ای جان چقدر اتفاق شیرینی الهی که خدا همیشه پشت و پناه خودت و نی نی باشه عزیزم    

مرسی عزیزم. همچنین خدا پشت و پناه شما دوستای خوبم باشه   

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ما که اس اهدایی گرفتیم ولی با اینحال شوهرم اینقد خوشحال بوددد باهاشون حرف میزد ، خیلی دلمون شکست ، ج ...

حق داری عزیزم 

منم بار چهارممه درکت میکنم 

خیلی سخته 

من از بار آخر تا این سری یک سال و نیم طول کشید 

اصلا حال روحیم خوب نبود 

انشاءلله خدا خودش بهمون نظر کنه

خداجونم شکرت       
كاش يه راهي بود دو روز بعدش ميشد فهميد نتيجه رو 😔😔😔شما مشكلتون چيه ؟ من آندومتريوز شديد هستم خدا ...

انشالله که خبر خوش میشنویم ازت به زودی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
راستی من ی چیزی یادم افتاد ، دختر خالم توو بارداریش تهوع و همه ی علائم بارداری و داشت وقتی دکتر سونو ...

عه چه جالب نمیدونستم 

توکلم به خدا 

حالم انقد بد شد 

که زنگ زدم همسرم بیاد 

منو از خونه ببره بیرون 

التماس دعا بچه ها 

😭😭

خداجونم شکرت       
فریبا جان واقعا جدی میگی ؟  من سری اول یه تجربه تلخ داشتم قلب نی نیم تشکیل نشد  امروز هم ...

عزیز دلم منم گفتم هیچ علائمی نداشتم. حتی به دکتر هم گفتم من هیچ علامتی ندارم، خندید. اصلا ربطی به این چیزا نداره. غصه نخور   

عزیز دلم منم گفتم هیچ علائمی نداشتم. حتی به دکتر هم گفتم من هیچ علامتی ندارم، خندید. اصلا ربطی به ای ...

دارچین جان دست خودم نیس 

از صبح که بلند شدم همینطور دارم گریه میکنم 

از یه طرف دارم اشک میریزم 

از یه طرفم از نی نیم معذرت خواهی میکنم 

التماسش میکنم بمونه براش بهترین مامان دنیا بشم اذیتش نکنم 

فک کنم دارم دیوانه میشم

خداجونم شکرت       
الین جان راستش حالا که فکر میکنم به این نتیجه میرسم مشکلم استرس و بی کیفیت بودن تخمک یا همچین چیزی ب ...

وای عزیزم ،اشکم درومد

خداروهزارمرتبه شکر

الهی که به سلامتی و دل خوش کوچولوتو بغل کنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بله بعد که انتقال تموم میشه پرستارا مریضای هر دکترو جداگانه داروهاشونو میدادن و برگه هر دکتری فرق می ...

اون برای بعد انتقال عزیزم که باید آسپرین قطع بشه علتش هم اینه که چون بعد انتقال آنوکساپارین داریم استفاده همزمانش با آسپرین باعث رقیق شدن بیش از حد خون میشه و لکه بینی و خونریزی ایجاد میشه بخاطر همین از بعد از انتقال معمولا باید آسپرین قطع بشه گلم