2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
منم 32 سالمه حس شما رو دارم  هی پیش خودم میگم وای کی خدا میخواد بهم بچه بده بزرگ بشه عروسیشو ب ...

سنتونو برعکس کنید من اونقدم ایقد استرس بهم وارد میشه احساس میکنم ب 30نمیرسم ☹️☹️☹️وگرنه الان سنای ماها ک سنی نیس

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
اره عزیزم راست میگم.توروخدا گریه نکن رو نینیت اثرمیزاره ها مطمئن باش بری سونو قلب قشنگش میتپه من دقی ...

بزرگترین آرزومه 

منم قلب خوشگلشو ببینم 

خیالم راحت بشه 

ممنون که آرومم کردی عزیزم 

با نی نی تو دلت برای منو نی نیم دعا کن 

دعا کن پیشم بمونه 

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الین جان راستش حالا که فکر میکنم به این نتیجه میرسم مشکلم استرس و بی کیفیت بودن تخمک یا همچین چیزی ب ...

ای جان چقدر اتفاق شیرینی الهی که خدا همیشه پشت و پناه خودت و نی نی باشه عزیزم  

عزیزم فکرای منفی نکن قرار نیست اینجوری بشه ایشالله بحق فاطمه زهرا میری و بزودی صدای قلبشو میشنوی کام ...

ممنون عزیزم 

شما درکم میکنی میدونی چقد سخته 

من همسرم آزو هستش 

نمیدونی این نی نی چقد خنده رو لبای همسرم آورده 

ممنون که دعام کردی 

توکل بر خدا 

انشاءلله شنبه رو سفید باشم 

خداجونم شکرت       
انشاءلله این سری میری و قلب خوشگلشو میبینی  خدا خودش کمکمون کنه  چی بگم  تنهام تو ...

انشاالله ، همینطور شما ک خیالت راحت بشه،

منم بیشتر از خودم ناراحت همسرمم میگم بتونم شنبه با خبر خوب خوشحالش کنم و ذوقشو از بین نبرم 😑

انشاالله اولاد سالم و صالح روزی همه شه 🤲🤲🤲

چشم عزیزم‌ انشاءلله خدا زودی دلتو شاد کنه 

🙏🙏🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ممنون عزیزم  شما درکم میکنی میدونی چقد سخته  من همسرم آزو هستش  نمیدونی این نی نی ...

ما که اس اهدایی گرفتیم ولی با اینحال شوهرم اینقد خوشحال بوددد باهاشون حرف میزد ، خیلی دلمون شکست ، جفتمون افسرده شدیممم 😞 ولی بازم امیدواریم برای سری بعد

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم جوونی نه بابا خیلی مونده پیرشم باید بچه بیارم بزرگ کنم عروسیشونو ببینم بعد پیر میشم قربون دوست ...

مرسی عزیزم از دعای خیرت. میخوام که امیدوار باشی و به دیگران اجازه دلسوزی ندی. من خودم خداشاهده دلم نمیخواست هیچ مراسم عروسی و عزایی برم از بس که به کار آدم کار دارن. یه جوری شده بودم یکی دعام میکرد که بچه دار بشم انگار نفرینم میکرد و فحش ناموس بهم میداد اما از بس روم زیاده تو ظاهر کسی نمیفهمید اما از درون داغون و خورد میشدم. سنگ صبورم هم فقط شوهرم بود. حتی پیش خواهرام هم کم نمیاوردم. اردیبهشت ماه هم یواشکی دادخواست طلاق دادم که وقتی رسید دست شوهرم انقد عصبانی شد که میتونست بکشه منو. اینارو گفتم که بدونی تنها نیستی و تک تک این لحظه ها رو هممون بیشتر یا کمتر کشیدیم. اما آدمی به امید زنده است. به زودی روزی میرسه که حتی با خیال راحت نمیتونی بری دستشویی و وروجک هات پشت در دستشویی در میزنن که مامان بیا بیرون با ما بازی کن و اونوقت به این روزا و این نگرانی هات میخندی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
توکل بر خدا  انشاءلله

راستی من ی چیزی یادم افتاد ، دختر خالم توو بارداریش تهوع و همه ی علائم بارداری و داشت وقتی دکتر سونو کرد گف قلبش تشکیل نشده و مجبور شد سقط کنه ..

وقتی سقط شد همه ی علائمم از بین رفت 

پس تشکیل شدن و نشدن قلب ربطی ب علائم نداره 🤔

ما که اس اهدایی گرفتیم ولی با اینحال شوهرم اینقد خوشحال بوددد باهاشون حرف میزد ، خیلی دلمون شکست ، ج ...

انشاالله این سری خدا دوتا بهتون بده محکم بچسبن سرجاشون تا آخر ۹ماه 🤲🤲🤲