2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
الان که خیلی زوده واسه تست ولی۴شنبه بزنی دیگه کامل مشخصه چون ۱۵روزت میشه انتقال دومته

ن انتقال سوممه☹️😭😭میترسم از دوباره دیدن یک خطی بودن تستو جواب آزمایش 1

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دفعه پنجم منم دو تا جنين بلاست آره واقعا نميگذره 

كاش يه راهي بود دو روز بعدش ميشد فهميد نتيجه رو 😔😔😔شما مشكلتون چيه ؟ من آندومتريوز شديد هستم خدا رحم كنه اينسري مثبت بشم واقعا ديگه طاقت شو ندارم

خانما تورو خدا کسی هست راهنماییم کنه...؟من امروز جواب آزمایش رو گرفتم....انتیtpoبرام زده۳۵۱میخواستم ...

بهت دارو میدن 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عارفی که آسپرین رو بعد انتقال برای همه قطع میکنه اونروز چهارنفر بودیم انتقال دادیم برای همشون گفت آس ...

من مشکل ایمنی دارم عزیزم بخاطر همین پردنیزولون میخورم آسپرین هم به گفته ی دکترای قبلیم که میگفتن هر روز بخور بخاطر همون میخورم و هیچ وقت هم قطع نمیکنم

ولی عزیزم اگه بخای بری مام فکر کنم دیگه نخاد پردنیزولون بخوری 

یکی از دوستام طبیعی اقدام میکرد برای بچه دار شدن یه دکتر که پیشش میرفت به اسم دکتر پاکروش بهش گفته بود سه ماه قبل از بچه دار شدن قرص پردنیزولون بخور چون که اونم مشکل ایمنی داشت 

عزیزم در کل نظر دکترها متفاوته

منم آسپرین رو چون دوتا دکترای قبلیم میگفتن بخور هر روز میخورم

شما هم برو مام ببین نظر اونا چیه عزیزم 

بنظرم فعلا داروهاتو قطع کن 

راستی عزیزم داروهاتو قطع کردی پریود شدی؟

اره عزیزم من هیچ علایمی نداشتم همیشه دست میزدم به سینم ببینم درد میگیره یا نه اونم هیچ تغییری نمیکرد ...

فریبا جان واقعا جدی میگی ؟ 

من سری اول یه تجربه تلخ داشتم قلب نی نیم تشکیل نشد 

امروز همونقدر ناراحتم و دارم گریه میکنم 

خیلی حالم بده 

یعنی هیچی هیچی علائم نداشتی ؟ من نه سینه هام درد میکنه نه حالت تهوع دارم هیچی 

مثل روزای عادیم عادی عادی 

تو روخدا برام دعا کنین 

خداجونم شکرت       
انشالله   ی دیقه خوب ندارم همش استرس بخدا تو خوآبمم راحتم نمیزاره این استرسا

درکت میکنم چون خودمم دوتا انتقال منفی داشتم وبرای بارسوم میخام برم تو سیکل

بسپار به بالاسری انشالله که دلت شادبشه گلم