2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045185 بازدید | 684433 پست
نگوعزیزم من که هیچ کاری نکردم واست انشالله خوش خبرمیای این ماه منم تگ میکین, من این کاربری جدیدمه می ...

آها آره ،مهربون جون  کاربر بی ادب متاسفانه هست تو سایت،نمیدونم روزمره شون رو چطور میگذرونند بااین حرفا ورفتاراشون،بیخیال

آخی ،بلابه دور عزیزم،ولی خب بعضی عمل ها واقعا اجتناب ناپذیره،انشاله که خدا سلامتی  وتندرستی به مادرگلت بده‌.سخته واقعا،ولی میگذره،اینا خاطره میشه.

حتما خبرت میکنم عزیزت

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
آها آره ،مهربون جون  کاربر بی ادب متاسفانه هست تو سایت،نمیدونم روزمره شون رو چطور میگذرونند باا ...

ممنون عزیزم بیخیال ...قربونت برم دعاش کن خیلی وحشتناک بوداسترس من واسه مادرم,انشالله به مادرمم میگم شماروهم دعاکنه حتناانشالله اینبارمادرشی گلم.

واست حمدمیخونم عزیزم توکلت بخداباشه فقط وفقط

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیز یه سوال اون مرکزی که میخوام میکرو کنم گفتن تیروعید باید پایین تر از ۵ باشه ولی اینجا همه ...

ببین من چند روز پیش دکتر بودم تیروئیدم زیر ۱ بود ولی اندفعه از دادم ۲/۷ بود دکتر گفت تا اشکالی نداره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون عزیزم بیخیال ...قربونت برم دعاش کن خیلی وحشتناک بوداسترس من واسه مادرم,انشالله به مادرمم میگم ...

ممنون عزیزم،دعای مادر در حق همه میگیره❤

زن عموی شوهرم همین چند وقت پیش هیسترو کرد،الان هیچ مشکلی نداره خداروشکر،نگران نباش،استرس نداره،فقط مراقبش باش این چند وقت ک عفونتی چیزی خدای نکرده نکنه،انشاله نتیجه اش عالی باشه🌷برا سلامتی مادرت صلوات میفرستم💝

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
ممنون عزیزم،دعای مادر در حق همه میگیره❤ زن عموی شوهرم همین چند وقت پیش هیسترو کرد،الان هیچ مشکلی ند ...

ممنون اره واقعا مامان هافرشته ان ویه نشانه ازخدا. خیلی لطف کردی عزیزم خداخیرت بده انشالله وبه بهترین نحودلت شادشه. تاجواب پاتولوژیش20روزبعدبیاد من همچنان استرس دارم

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
وای مرسی انشالله عزیزم. انشالله هر چه زودتر خبر خوشحالی شما    

عزیزم امیدوارم به سلامتی و شادی نینیت رو بغل کنی.خیلی خوشحال شدم فهمیدم بارداری.برای من و همه دوستان دعا کن که زودتر از لیست انتظار بیرون بیاییم و مادر بشیم.

باورداشته باش نی نی هاتو.. قربونت خوشحال خنده اومد, نه من 6ام پانکچرشدم الانم پریودشدم شدیددردناک, ا ...

مهربون جون دیدم نوشتی که برای کاهش درد مفنامیک خوردی. دکتر من بهم گفت نخور چون باعث میشه تخمک گذاری نداشته باشی. خدارو چه دیدی شاید تا قبل انتقالت طبیعی مامان شدی 😌

خانما برا منم دعا کنید اینبار دیگه مامان شم بار سوم انتقال میدم.هر کسی میتونه برام یبار سوره نصر بخونه ممنون میشم.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
طاخه میگن جنینی که ذوب میشه دوباره فریز میکنن تو ذوب بعدی یا ازبین میره یا کیفیتش خیلی خیلی میاد پا ...

نه بابا اینجوریام نیست 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ممنون عزیزم ،انشاله.. والا از بس تو نت همه چی نوشته،آدم سردرگم میشه،اشتباهم همینه تو نت میچرخم..‌ ...

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی بهمون

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی