2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
منم دو بار با عابدی انتقال داشتم بار اخر هم برام همه کار کرد ولی من بتام میره بالا افت میکنه با اینک ...

ای وای چرا همچین کردن

چرا یه خورده دل نمیسوزونن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام گلم شما اینارو برا شوهرتون نوشتن؟ برا شوهر من ویتامین ای و ال کارنیتین و پنتاکسی فیلین ‌ی ...

سلام

بله

همسرم‌الیگو‌اسپرم هست و‌بیشتر بخاطر dfiنوشتن که بیاد پایین

دکترهای ارولوژی مام نوشتن

گفتن دو ماه بخوره

و بیاد دوباره آزمایش بده

برای شما کدوم دکتر نوشته و‌مشکلشون چی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اون موقع نمیدونستم چجوریه و اصلا بلد نبودم ک چجوری نی بندی میکنن😭😭

خب شما نبایدم بدونین

مگه کدوم یکی از ما میدونستیم

اون کسی که سالهاست داره این کار رو انجام میده باید تشخیص بده

یه نفر با چه سختی به اون مرحله رسیده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اصلا به کیفیت نیست با انرژی مثبت برو ایشالله که مامان میشی

ممنون عزیزم ،انشاله..

والا از بس تو نت همه چی نوشته،آدم سردرگم میشه،اشتباهم همینه تو نت میچرخم..‌

توکل بخدا هرچی بشه خیریته⚘

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
عزیزم بستگی به کیفیت جنینا داشته برای منم از ۶تا جنین که دو بسته بود ۴تاش بلاست شد دوتاش نموند اینجو ...

طاخه میگن جنینی که ذوب میشه دوباره فریز میکنن

تو ذوب بعدی یا ازبین میره یا کیفیتش خیلی خیلی میاد پایین

به خاطر همین تا جایی که میشه تو نی کمتر جنین میذارن که این اتفاق نیفته

انشالله حتمامیگیره بانی نی ات اشتی باش, منم سری قبل یکی داشتم بهش اعتماد نکردم قهرکردنگرفت. 

خخ.عزیزم حرف باحالی بود. بهش فکر نکرده بودم،باشه حتما

انشاله که اینبار نی نی ات بهت بچسبه،محکممم.

تو سیکل انتقالی؟

طاخه میگن جنینی که ذوب میشه دوباره فریز میکنن تو ذوب بعدی یا ازبین میره یا کیفیتش خیلی خیلی میاد پا ...

فکر نمیکنم این طور باشه. برا من که یه بار سه تا رو ذوب کردن دوتا رو انتقال دادن سومی رو دیدن رشدش خوبه دوباره فریز کردن. دفعه سومم هم ذوبش کردن . اگه کیفیتش پایین میومد حتما میگفتن و نمیذاشتن که بلاست بشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام بله همسرم‌الیگو‌اسپرم هست و‌بیشتر بخاطر dfiنوشتن که بیاد پایین دکترهای ارولوژی مام نوشتن گف ...

عزیزم من کرمانشاه هستم رفتیم پیش دکتر سعادت فر 

مشکل ما کم تحرکی و مورفو پاین همسرمه اینارو دادن گفتن یه ماه مصرف کنین دوباره باید آزمایش بدین 

خخ.عزیزم حرف باحالی بود. بهش فکر نکرده بودم،باشه حتما انشاله که اینبار نی نی ات بهت بچسبه،محکممم. ...

باورداشته باش نی نی هاتو.. قربونت خوشحال خنده اومد, نه من 6ام پانکچرشدم الانم پریودشدم شدیددردناک, ایشالله دوماه دیگه انتقالشون میدم خدابخواد

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
باورداشته باش نی نی هاتو.. قربونت خوشحال خنده اومد, نه من 6ام پانکچرشدم الانم پریودشدم شدیددردناک, ا ...

ممنون عزیزم،مثل اسمت مهربونی😚

منم هایپر شده بودم،انتقالم شد ۳ ماه بعد،یعنی این ماه!چون دارو خورده بودی،دیواره رحمت خوب رشد کرده لابد،که پریودت شدیده@انشاله بسلامتی انتقال بدی و نی نی هات به دلت بچسبن😍

خدا دلمون رو شاد کنه. من جنینی دیگه ندارم غیر همین 

اگه خدا بخواد با همینا مامان میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فکر نمیکنم این طور باشه. برا من که یه بار سه تا رو ذوب کردن دوتا رو انتقال دادن سومی رو دیدن رشدش خو ...

چقدر خوب 

چون منم مجبورم برا pgs جنینام تعداد بالا رو ذوب کنن

همش میترسیدم که نکنه جنینا این وسط حیف بشن

ممنون عزیزم،مثل اسمت مهربونی😚 منم هایپر شده بودم،انتقالم شد ۳ ماه بعد،یعنی این ماه!چون دارو خورده ...

نگوعزیزم من که هیچ کاری نکردم واست انشالله خوش خبرمیای این ماه منم تگ میکین, من این کاربری جدیدمه میشناسی مهربون21ام,  بخاطریک بی ادب کاربری چندسالموگرفتن. 

ممنون انشالله هممون مادرشیم, دیگه نمیدونم هایپرشدم یاچی؟؟ لخته خونم زیاده, ازطرفیم مادرم عمل کرده هیستروکتومی شده

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 

سلام دوستان.کسی تجربه ای از مرکز مام داره ، منو راهنمایی کنه که چطور میتونم دکتر نصر رو ببینم یا اینکه تیمش رو متقاعد کنم که منو پانکچر کنن.میگن چون ۴۲ سالته پانکچرت نمیکنیم.من دوبار پانکچر شدم وکیفیت تخمکها هم خوب و جنینها هم گریدa&b بودن.درسته سن هم موثره ولی نمیدونم چرا قبول ندارن که یکبار دیگه من میتونم شانسمو امتحان کنم.