2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045414 بازدید | 684464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا گلی، اصلا جای نگرانی نداره 😉 😉 😉 😉 حتما پوزیشن اون موقع اذیتت کرده  عفونت علائمش خ ...

سلام‌عزیزم

ببخش‌من‌‌سوال‌زیادمیپرسم

میگم‌من‌کمرم‌دردمیکنه

میخام‌آزیترومایسین‌۵۰۰‌بگیرم‌بخورم

میگم‌شایدعفونت‌‌دارم‌یبار‌ابنجوری‌شده‌بودم‌‌باکمردرد‌خودش

نشون‌میداد..

حالا‌من‌چون‌ال‌دی‌میخورم‌‌ازچهارشنبه‌هم‌بایدبسرلین‌بزنم

آزیتروبخورم‌اشکال‌نداره..اثرال‌دی‌روکم‌نمیکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ازمایش دادم عزیزم ایشالا که عفونت نباشه دکتر گفت بخاطر اینکه بچه بریچه تکرر ادرار دارم 

انشالله‌عفونت‌نیست

همونیه‌که‌دکترت‌میگه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره خداروشکر ممنونم عزیزم ....شماهم فقط تکرر ادرار داشتی ؟ یا سوزش هم داشتی من دیشب ازمایش ادراردادم ...

اره اینم میتونه باشه. ولی ازمایش دادی خیالت راحت تره منم ماهی یبار کشت ادرار میدم  واسه اطمینان. 

اره خداروشکر ممنونم عزیزم ....شماهم فقط تکرر ادرار داشتی ؟ یا سوزش هم داشتی من دیشب ازمایش ادراردادم ...

نه من سوزشم داشتم ولی اوایل فقط تکرر ادرار بود بعد که خیلی شدید شد سوزشم اضافه شد که دیگه کلا کله روزو تو دستشویی بودم

اره خوب خشک میکنم مطمئنم یه چیزی هست 

خداروشکر که مشکلی نبود

من تکرر داشتم که آز دادم فهمیدم عفونت شدید دارم یه هفته قرص سفالکسین خوردم خوب شدم خداروشکر

من الان مشکلم اینه که تکونا نی نیمو خوب حس نمیکنم یعنی همون یه ذره ام احساس میکنم توهمه خودمه😔

دو سه هفته پیش سونو بودم به دکتر سونو گفتم گفت حرکتاش طبیعیه تا یه ماه دیگه حس میکنی هفته ی پیشم به دکترم گفتم گفت از این به بعد حس میکنی ولی همچنان همونجورم واقعا نگرانم کرده یعنی چیز شیرینم میخورم انگار نه انگار

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
🤦🏻‍♀️ عجبا!! ازونور میگم اگه بیرون رشد نکنن خب انتقالم بدییم نمیکنن ها؟ شما با همون دوتا بلاست شد ...

اره عزیزم. من انتقالم مثل شادن جان دو مرحله ای بود یه دو روزه و دو تا پنج روزه 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
باید جنین شناس بگه به نظرش از نظر کیفیتی میتونه بلاست بشه یا نه. البته خوب بازم صد در صد نیست. اما ا ...

دقیقا. برا منم جنین شناس نظرش این بود که جنینام قابلیت بلاست شدن رو دارن. ولی خب ریسک بود 

سلام خانمااااا امروز متوجه شدم اسپرم همسرم بی کیفت و حرکت صفر داره کسی هست راهنمایی کنه  &nbs ...

یعنی واقعا تو این تاپیک کسی نبود جواب سوال من و بده 🤔🤔🤔🤔🤔

چه عجیب !!!!!!

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
یعنی واقعا تو این تاپیک کسی نبود جواب سوال من و بده 🤔🤔🤔🤔🤔 چه عجیب !!!!!!

عزیزم چه راهنمایی ای میخوای؟ اینجا 90 درصد بچه ها مشابه همین مشکلات رو داشتن ولی سوالتون خیلی کلیه. همسرتون و شما هر دو به پزشک مراجعه کنید و دارو مصرف کنید و مجدد بعد چند ماه آزمایش بدید. اگه نظر دکتراتون اینه که باید میکرو کنید، اگه خودتون صلاح میدونید میکرو کنید   

سلام خانمااااا امروز متوجه شدم اسپرم همسرم بی کیفت و حرکت صفر داره کسی هست راهنمایی کنه  &nbs ...

خب باید ببینی نطد دکتر خودت و دکتر شوهرت چیه . اگه میگن میکرو پس وقت رو تلف نکنین با درمان سنتی و دارویی. یکسره برین برا میکرو. ما هم اسپرم تعداد و کیفیت و حرکت خیلی پایین بود که میکرو کردیم. یک سال قبلش هم وقتمون رو الکی با عمل واریکوسل و درمان های دارویی بی حاصل تلف کردیم. شوهرم با دکتر مرکز رویان که ویزیت شد گفت اصلا عمل واریکوسل لازم نبود باید فوری ارجاع میدادن برا میکرو

عزیزم چه راهنمایی ای میخوای؟ اینجا 90 درصد بچه ها مشابه همین مشکلات رو داشتن ولی سوالتون خیلی کلیه. ...

گفتم شاید کسی اینجا با داروی گیاهی مشکلش حل شده باشه . 

بازم ممنون که جواب دادی 💖

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊