2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
ای وای چقد بد 😞 خیلی واقعا ریسکه باید با خود جنین شناس صحبت کنم نه؟

باید جنین شناس بگه به نظرش از نظر کیفیتی میتونه بلاست بشه یا نه. البته خوب بازم صد در صد نیست. اما اگه توصیه نکرد دیگه اصرار نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید جنین شناس بگه به نظرش از نظر کیفیتی میتونه بلاست بشه یا نه. البته خوب بازم صد در صد نیست. اما ا ...

سری اخر که بهم گفت در میارم بلاست شه بعدا انتقال میدیم! ازین مدلا هم نیست که اصرار به بلاست داشته باشه دیدم که دوروزه هم انتقال دادن اما به قول شما هیچی صد در صد نیست ، چه استرسیه!!!! پس دوباره میرم باهاش صحبت میکنم

میشه خدا منو دوست نداشته باشه؟ امروز میخواستم برم دکتر باز مادذشوهرم سر رسید و فهمید تا شوهرم رفت ب ...

عزیزم چرا خودتو انقدر اذیت میکنی همه ی ماها به ی نحوی با حرفه دوروبریامون اذیت شدیم. منم ۶ سال درگیر نازایی بودم تو شهر غریب حتی این اواخر جلو شوهرمم بی قراری نمیکردم  شبا که میخوابید گریه میکردم چون میترسید با گریه زاریهای من اونم از زندگی خسته بشه. ولی این ۶ سال نازایی منو روز به روز به خدا نزدیکتر کرد چون  انگار فقط خدا بود که باهاش دردو دل کنم. به نظرم خدا دردو بده درمونشم میده هر وقت صلاح باشه تو بهترین شرایط مادر میشی خدا خودش صبرو تحملشو بهت میده انشالله به زودی دامن همه سبز بشه 🖑🖐

سلام دوستان میشه لطفا جواب بدید من خیلی نگرانم به دکترم دسترسی ندارم ..من چندروزیه تکرر ادرار دارم ا ...

خداروشکر که کیسه ابت نبوده گلم فقط به خاطر تکرر ادرارت حتما کشت ادرار بده یوقت خدایی نکرده عفونت ادرار نباشه اخه من خیلی تکرر ادرار داشتم فکر میکردم به خاطر بارداریه بعد کشت دادم دیدم عفونتم خیلی شدیده

دارچین جان حالت چطوره؟ تغییر حالتی احساس میکنی؟

هیچچ حالت خاصی ندارم. یعنی حتی دیگه داره یادم میره و خیلی وقتها مثلا یهو پا میشم یا تند حرکت میکنم و کلا به زندگی قبل انتقال برگشتم   

شما چطور؟

سلام عزیزم یه سوالی الان من همسرم مشکل داره به ظاهر من مشکلی ندارم دوتا جنین ab ۴ روزه برام مونده بع ...

عزیزم انشالله انشالله که میشن 

واقعا نمیشه گفت خودت باید تصمیم بگیری یا به دکترت اعتماد کنی ببینی میگه چی بهتره. ما هم مشکلمون اسپرم بود ۲ بار پانکچر کردم بلاست نشد. دکتر میگفت مشکل اسپرمه، رفتم یه دکتر بهتر گفت اسپرو مشکل داره ولی بلاست نشدنش بخاطر کیفیت تخمک هست.

تصمیم گرفتیم با اسپرم اهدایی سالم امتحان کنیم بفهمیم واقعا تخمک سالمه یا نه

با اسپرم اهدایی ۲۰ تا تخمک داشتم ۱۴ تا جنین شد اما فقط ۲ تاش بلاست شد. فهمیدیم که کیفیت تخمک هم مشکل داره

من شخصا باور دارم که اونها که بیرون بلاست نشدند ،۳ روزه فرش انتقال میدادن هم نمیشدن

یکبار هم ۳ تا سه روزه فرش انتقال دادم، باردار شدم ولی ۵ هفته به خونریزی افتادم . نمیدونم ضعیف بود جنینم چی بود... دکتر گفت درست لانه گزینی نکرده

امیدوارم همه به آرزوشون برسن عزیزم من و شما هم برسیم 💕

@zendgiman    عزیزم گفتم شاید به درد شما هم بخوره حرفهام     

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم انشالله انشالله که میشن  واقعا نمیشه گفت خودت باید تصمیم بگیری یا به دکترت اعتماد کنی بب ...

ممنون عزیزم از راهنماییت درسته دوراهی ه سختیه من دومین انتقالمه

اولیش فرش بود ۴ روزه که یکیش بلاست بود انگار یکی معمولی یکی مورول 🤕اسپرم ما که داغونه اصلا جنین شد و اینا خداروشکر میکنیم از۱۲ تا تخمکم۸ تا جنین شد ۳تاش تو پی جی اس رفت ۳ تا انتقال دادن نشد الان ۲ تا دارم که پی جی اس هم نمیخوام بکنم

هیچچ حالت خاصی ندارم. یعنی حتی دیگه داره یادم میره و خیلی وقتها مثلا یهو پا میشم یا تند حرکت میکنم و ...

منم همینطور

هیچ حس خاصی ندارم

گاهی یادم می‌ره یا شک میکنم خبری باشه😁

روز چندم انتقالی؟

کی سونو داری؟

و آخرین بتات چند بود؟

خداروشکر که کیسه ابت نبوده گلم فقط به خاطر تکرر ادرارت حتما کشت ادرار بده یوقت خدایی نکرده عفونت ادر ...

اره خداروشکر ممنونم عزیزم ....شماهم فقط تکرر ادرار داشتی ؟ یا سوزش هم داشتی من دیشب ازمایش ادراردادم 

منم همینطور هیچ حس خاصی ندارم گاهی یادم می‌ره یا شک میکنم خبری باشه😁 روز چندم انتقالی؟ کی سونو ...

فردا سونو دارم که میشه دقیقه 4 هفته بعد از انتقال.

آخه آخرین بتام هم میشه برای 12 روز پیش که 2500 بود. خیلی گذشته نمیدونم اون تو چه خبره