2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045138 بازدید | 684431 پست
مرسی فداتشم ببخشی گلم اینارو برای یک ماه شوهرم دادن بعد بریم برا سیکل  حتی به ما گفتن آی یو آ ...

عزیزم من که اگر شرایطش خوب باشه حتما تا اونجا که بگن یعنی حدودا 3 بار iui رو خیلی بهتر از میکرو استقبال میکنم، چون واقعا راحتتره و عوارضش کمتر 

و اینکه ارزش داره شانسش رو آدم امتحان کنه، نشد هم خیلی دردناک نیست، من واسه iui های خودم اینجوری نگاه میکردم که اگر شد چه بهتر، نشد هم چیز خاصی رو از دست ندادم😉

عزیزم من که اگر شرایطش خوب باشه حتما تا اونجا که بگن یعنی حدودا 3 بار iui رو خیلی بهتر از میکرو استق ...

ممنون گلم نظر شوهرمم دقیقا همینه 

ولی من از دیروز خیلی خوشحالم که گفتن آی یو ائ فکر میکنم حالاهم نشد حتما حتما میکرو برامون میگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم نظر شوهرمم دقیقا همینه  ولی من از دیروز خیلی خوشحالم که گفتن آی یو ائ فکر میکنم حالا ...

ببین اینجوریم نیستا، میکرو هر بار انتقال 46 درصد هست ولی iui حدود 20 درصد 

گلم اصلا قصد ناامید کردنت رو ندارن ولی میکرو هم 54 درصد احتمال منفی شدن داره برای زوجی که حتی کاملا سالم هستن

من بودم یهو نمی‌رفتم سمتش🙈🙈🙈🙈 البته این نظر منه، و چون گفتی منم توضیح دادم وگرنه هر جور صلاح میدونین 

ممنون گلم نظر شوهرمم دقیقا همینه  ولی من از دیروز خیلی خوشحالم که گفتن آی یو ائ فکر میکنم حالا ...

عزیزم من اونروزی که برای پانکچر رفته بودم یک خانومی اومده بود برای فرزند دوم آی یو آی می کرد و دفعه اول هم با همون آی یو آی باردار شده بود.  اتفاقا دو تا فولیکولم بیشتر نداشت ولی خیلی راضی بود و میگفت رو بدن من جواب داده. بنظرم آی یو آی رو امتحان کن این روشها همه واسطه های خدا هستند. ممکنه جواب بگیری و نیازی به میکرو نباشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
https://picax.ir/upload/v08g_۲۰۲۰۱۲۰۶_۱۳۳۸۱۸.jpg دوستان کسی میتونه این نسخه رو برام بخونه🙏🙏🙏🙏

دومی قرص اسپریژن هست عزیز

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم من اصلا دکتر لاهوتی رو ندیدم و نمیشناسم. اما دکتر علیرضایی خیلی دکتر خوب و متعهدی هست. الانم ب ...

دکتر متین خوبه ؟راضی هستین

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم خوبی‌؟ چه قدر ناراحت کننده 😢😢😢 خیلی سخته عزیزم  علت اینکه بلاست کردن چی بود؟&nbs ...

قربونت عزیزم اره واقعا سخته

خود مرکز بصورت روتین بلاست میکنن

علت بلاست نشدن هم میگه ژنتیک تخمک و اسپرم 

جنین گرید آ و آ ب بوده واقعا همچین چیزی میشه؟

اتفاقا باهاشون وقت گرفتم تو هفته آینده میرم به امید خدا ببینم چی میشه توکل بخدا

انشاله به زودی باردار میشین.دکتر منم هست و بار اول۳قلو شد.خودش همش حالمو میپرسه و....

قربونت عزیزم اره واقعا سخته خود مرکز بصورت روتین بلاست میکنن علت بلاست نشدن هم میگه ژنتیک تخمک و ا ...

آره گلم میشه ولی به شخصه اینکه روتین باشه بلاست کنن رو نمی‌پسندم، چون گاهی (نه همیشه) بعضی از جنین ها در رحم بهتر رشد میکنن و منجر به حاملگی و نوزاد سالم میشن، و همون جنین تو محیط آزمایشگاه رشد نکنه

این. کار بهتره برای خانم های جوان با تعداد جنین بالا انجام بشه 

ولی اینم دلیل غلطی نبوده که گفتن بهتون