2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
همسر من دیشب میگفت مرد هم بره مام اینا حامله اش میکنن، منظورش این بود کارشون خیلی خوبه. چند تا آشنا ...

گلم شما کدوم دکترشو میشناسید کدومشون بهترن؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه خود دکتر نصر نبود پیشنهاد میکنم با دکتر علیرضایی ویزیت شین حتما

یعنی از دکتر لاهوتی بهتره ؟🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
یه چیز جالب دیدم الان که دکتر مختار که پزشک قبلی من بود اسمش تو لیست پزشک های مام هست    

اره هست

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
 پس ایشالله که همه پزشک های مام خوبن.

بنظر من اول نصر بعد طاهری و لاهوتی و منتظری و علیرضایی خوبن ... 

بنظر من اول نصر بعد طاهری و لاهوتی و منتظری و علیرضایی خوبن ... 

آخه خیلی تعجب کردم. دکتر مختار تو ابن سینا رسما با ماما مشورت میکرد که به نظرت الان فلان چیز رو بدیم خوبه؟ من که کلا اعتمادمو بهش از دست دادم..

اینجا همه از مام تعریف میکردن، فکر کردم رو انتخاب پزشک خیلی حساس باشن.

آخه خیلی تعجب کردم. دکتر مختار تو ابن سینا رسما با ماما مشورت میکرد که به نظرت الان فلان چیز رو بدیم ...

بنظرم همه با ماماها صحبت و مشورت میکنن ، حتی دکتر لاهوتی هم با ماما صحبت میکنه 

بنظرم همه با ماماها صحبت و مشورت میکنن ، حتی دکتر لاهوتی هم با ماما صحبت میکنه  

خوب این به نظرم یه نقطه ضعفه. پزشک متخصص یا فوق تخصص زنان که از کارشناس مامایی مشورت بگیره به نظر من قابل اطمینان نیست.

دکتر دومی که میرم پیشش مشورت نمیگیره. یعنی رو نظرش شک نداره که بخواد از ماما تائید بگیره. ماما فقط نشسته چیزهایی که دکتر میگه رو مینویسه یا توضیحات تکمیلی رو به بیمار میده.

سلام خانوما ما دیروز دوباره از همسرم آزمایش اسپرم گرفتن دکتر گفت آی یو آی کنین میکرو نیاز نیست🤔🤔🤔 ...

ببین عزیزم من دو بار ای یو ای کردم نتیجه نگرفتم اما میکرو برام نتیجه داد. احتمال بارداری با میکرو سه برابره ای یو آیه. ولی خب باید اینم در نظر بگیری جدا از هزینه های بالای میکرو نسبت به ای یو ای سیکل پر تنشیه. هر بار که امپول میزنی و میری سونو فکر اینکه ایا فولیکولام خوبه، روز پانکچر استرس اینکه چندتا تخمک دارم، هایپر بشم یا نشم.، چند تا جنین برام تشکیل شده، انتقال و دو هفته بعد از انتقال حداقل برا من خیلی پر استرس بود. اگه بتونی با ای یو ای باردار شی یه بارداری طبیعی رو تجربه میکنی ولی با میکرو تا هفته دوازده باید دارو مصرف کنی و بیشتر رعایت کنی.

خلاصه کنم که اگه من جات بودم شاید یه بار ای یو ای رو امتحان میکردم بعد میرفتم سراغ میکرو، با اینکه احتمال نتیجه گرفتن با ای یو ای به مراتب کمتر از میکروهه

خوب این به نظرم یه نقطه ضعفه. پزشک متخصص یا فوق تخصص زنان که از کارشناس مامایی مشورت بگیره به نظر من ...

دکتر لاهوتی که دکتر منه واقعا کارش عالیه ، متخصص واقعا ، اینجوری نیس که منتظر باشه ببینه ماما چی میگه ولی این وسط یه چی هم به ماما میگه که اون وسط مترسک نباشه ، داروها رو هم میده ماما بنویسه