2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
آخیییی.بگرددددم.عزیزم نمیدونی چقدر ناراحت شدم به خدا.اشکال نداره.حتما این سری نتیجه میگیری.جنین داری ...

مرسی عزیزم انشالله ، اره دارم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

سلام 

ببخشید دوستان یه سوالی داشتم وقتی قرص ال دی مصرف میکنیم ۲۱ تموم شد پریود میشیم؟

تاحالا استفاده نکرده بودم .فردا تموم میشه اما علائم پریود ندارم 

بعدش معمولا روز چندم پانکچر میکنن؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سونو برات انتقال نداده بودن؟

چرا با سونو بود

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام  ببخشید دوستان یه سوالی داشتم وقتی قرص ال دی مصرف میکنیم ۲۱ تموم شد پریود میشیم؟ تاحالا ...

عزیزم وقتی ال دی تموم میشه معمولا بعد از سه تا پنج روز پریود میشی از دوم تا سوم پریودت امپولاتو شروع میکنن معمولا از روز دوازده بستگی به جواب بدنت به داروها تا ۱۵ عملا میکنن

ممنون عزیزم ، خیلی بیشتر از این چیزا هزینه کردیم ، نتیجه بگیرم پولش مهم نیست .

منم بنظرم مام بهتره دستگاه سونو پیشرفته دارن و انتقال با سونو خیلی دقیق تره 

خدایا شکرت
عزیزم وقتی ال دی تموم میشه معمولا بعد از سه تا پنج روز پریود میشی از دوم تا سوم پریودت امپولاتو شروع ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون

فکر و خیال اینکه جواب میگیرم یا نه 

عدم همراهی همسرم

حساب و کتاب و روزها برای مرخصی و جور کردن بهونه مرخصی 

یعنی دارم دیونه میشم

خدا به هممون صبر بده و زودتر دامن منتظرا رو سبز کنه

سلام خانوما ما دیروز دوباره از همسرم آزمایش اسپرم گرفتن دکتر گفت آی یو آی کنین میکرو نیاز نیست🤔🤔🤔 ...

شانس موفقیت IUI اونقدری با طبیعی فرق نداره. بازم میل خودتونه. من یه بار امتحان کردم به پیشنهاد پزشک

منم بنظرم مام بهتره دستگاه سونو پیشرفته دارن و انتقال با سونو خیلی دقیق تره 

همسر من دیشب میگفت مرد هم بره مام اینا حامله اش میکنن، منظورش این بود کارشون خیلی خوبه. چند تا آشنا معرفی کردیم همون سیکل اول باردار شدن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم