2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
عزیزم منم ثبت نام کردم ولی زنگ نزدن،شماکجایی هستید ؟چه گفتن بهتون سوالاتشون چه بود؟

من کرمانشاه هستم سوال کردن که باردار نشدی یا مشگلتون چیه و از این حرفای پزشکی 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیانا جان قدم دخمل گلت مبارک عزیزم، خدارو شکر که هردو سالم هستین، نی نیمون قد و وزنش چند بود؟ بیهوش ...

سلام عزیز دلم ببخشید وقت نکردم بیام پیام دوستان رو بخونم 

ممنوووون پسرت نازت خوبه 

وزنش ۳۲۰۰ بود با قد ۵۰ 

با بیهوشی کامل چون میترسیدم خیلی 😅

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان من فردا انتقال جنین دارم دوروزپیش تخمک کشی داشتم گفتن بیا اگه شرایط خوب باشه انتقال میدم نباشه فریزمیکنیم خیلی استرس دارم چکارایی به موفقیت ای وی اف کمک میکنه کسی هست مثبت شده باشه

عزیز دلم یک دنیا مبارکت باشه. ببوسش وروجک رو و مراقب خودتون خیلی باشید

قربونت بشم لی لا جون انشاالله چند ماه دیگه نوبت خودت 

صحیح و سالم پسرت میاد بغلت💗

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام به همه دوستان ، مبارك باشه ليانا جون قدم دختر گلت ، ان شا الله شاهد موفقيتها و عاقبت به خيريش ب ...

ممنووون مامان سبحان عزیز انشاالله شما هم به سلامت پسرت رو بغل کنی گلم 🌺

سلام عزیزم همش تو فکرت بودم ولی گفتم فعلا شاید شرایطت اکی نباشه  قدم نو رسیدت مبارک باشه چه خب ...

قربونت ماهک جون من خودم خوبه خوبم کلا خداروشکر بعد ریکاوری اصلا درد نداشتم هیچی از عمل نفهمیدم این مدت هم که کم میام بیشتر وقتم با نی نی میگذره انشاالله قسمت همه منتظرا 👩‍❤️‍💋‍👩🌷

قربونت ماهک جون من خودم خوبه خوبم کلا خداروشکر بعد ریکاوری اصلا درد نداشتم هیچی از عمل نفهمیدم این م ...

خداروشکر ای جونمممم خیلی کیف کن با نی نی زودی بزرگ‌میشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چند تا فولی داشتی 

راستش دقیق یادم نیست ولی کل فول هام بالای ده تا بود ،حالا چند تا تخمک بشه نمیدونم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
از صبح نمی تونم پیام بدم، بتام شد 433

عزیزم مبارک باشه خیلی تبریک میگم..خدا براتون نگهش داره و صحیح و سالم بیاد بغلتون 😍😍

چند تا جنین انتقال داده بودی و چند روزه بودن جنین هات؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون از دعای قشنگت عزیزم❤😍ایشالا شما هم کنجدات بچسبن به دلت ❤

ممنونم عزیزدلم از دعای دلچسبت 🥰🥰 الهی آمین🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن