2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684440 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خيلي مبارك باشه  كدوم دكتر بوديد و ٤ بار قبلي كجا و با كي انجام داده بوديد؟

مرسی عزیزم

همه رو یه مرکز بودم و یه دکتر😊 من همدان میرفتم بیمارستان فاطمیه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام به همگی، ببخشید کسی دکترای زنان رویان رو میشناسه که کدوم دکترا هستن؟ اسماشون چیه؟ من آذر پارسا ...

جدیدا دکتر اشرفی هم مطب میاد 

من خیلی ایشون رو دوست دارم 

تو رویانم معروفه به دکتری که دستش سبکه 

من قسمت نشد باهاش باشم ولی دکتر خوبیه 

قبلا فقط پانکچر و انتقال انجام میداد

خداجونم شکرت       
جدیدا دکتر اشرفی هم مطب میاد  من خیلی ایشون رو دوست دارم  تو رویانم معروفه به دکتری که د ...

منم انتقالم با دکتر اشرفی بود ، وقتی موقع انتقال فهمیدم‌دکترم ایشونه کلی حالم خوب شد و انرژی مثبت‌گرفتم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم.من ۲۰ روز بعدپانکچرم کرونا گرفتم،چون هایپرشدم گفتن ۳ ماه بعد بیا،من گذاشتم ۴ ماه بعد رفتم ...

سلام عزیزم ...ممنون از راهنماییت ...🙏

من ماهی که میخاستم برم انتقال کرونا گرفتم متاسفانه ...حتا امپول واریوپپتیل رو هم زده بودم ....دیگه مجبور شدم صبر کنم ...خداروشکر ۶ روزه خوب شدم ....شما به خاطره کرونا یه ماه دیرتر رفتی؟

من مرکز سیروس رستمی میرم، زوج مینور هستیم، جنینا فریز هستن قراره pgd شن و انشاءالله جنین سالم برام ا ...

سلام عزیزم ...خوبی؟

منم زخم داشتم ولی وقتی به دکترم گفتم گفت اصلا مهم نیست چون جواب پاپ اسمیرت خوبه ...درمان زخم هم طول میکشه !!!

خودم خیلی نگرانش هستم ...چون پاپ اسمیرم التهاب رو نشون داده بود....دیگه نمیدونم واقعا !

سلام پروانه جون ...من ایشالا پریود که بشم میرم برا گرفتنه دارو ....شما هم دومین پریودیت میری ایشالا؟

عزیزم شمام منتظر پریودی بری تو سیکل انتقال؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بله عزیزم به امید خدا

ان شاالله عزیزم

پس تقریبا انتقال هامون باهمه 😍😍

من آسپرین و پردنیزولون میخورم شمام اینارو داری؟

ان شاالله عزیزم پس تقریبا انتقال هامون باهمه 😍😍 من آسپرین و پردنیزولون میخورم شمام اینارو داری؟

به سلامتی عزیزم 😍

من اسپیرین و فولیک اسید و فرتیل سی ام و ال دی دارم.....ولی پردنیزولون ندارم .....به شما دکتر چرا پردنیزولون داده؟من التهاب رحم دارم تو پاپ اسمیرم ولی دکتر هیچ دارویی براش نداده!

به سلامتی عزیزم 😍 من اسپیرین و فولیک اسید و فرتیل سی ام و ال دی دارم.....ولی پردنیزولون ندارم .... ...

والا همینجوری داده انگار روتینشه بار اولمم هست ولی خب داد

از کی فرتیل سی ام میخوری عزیزم؟ دکتر داده یا خودت گرفتی میخوری؟

حتما دکتر اینو صلاح دونسته گلم