2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام به همگی، ببخشید کسی دکترای زنان رویان رو میشناسه که کدوم دکترا هستن؟ اسماشون چیه؟ من آذر پارسا ...

دکتر مصطفایی .دکتر محیطی .دکتر حافظی .دکتر مشایخی .دکتر قاضی  

ببین من خودم دکترم مصطفایی بود.دکتر خوبیه اما برا من اصرار داشت طبق روال ثابتی پیش بره. فکر کنم تا آخر میخواست جنین دوروزه برام انتقال بده. نه اینکه جنین دوروزه بد باشه ها ولی خب وقتی من منفی میشم خب روال رو تغییر بده شاید اثر کنه. دکتر مشایخی با اینکه زینبی جون و بعضی دوستان ازشون راضی ان اما من که باهاشون سونو شدم خوشم نیومد آخه خودش نیومد سونو کنه داده بود دست دستیاراش اونا هم خیلی بد سونو کردن و از طرفی هم همه فاکتورا رو اشتباه گفتن بعد دوباره خودش اومد سونو کرد دوباره فاکتورا رو گفت تا تو پروندم نوشتن .من خوشم نیومد از این رفتار . دکتر حافظی و دکتر قاضی خوبن (من این دوتا رو فقط موقع انتقال دیدم و انصافا خیلی خوش اخلاق بودن.البته یبار با حافظی هم سونو شدم خوب بود).دکتر محیطی رو خیلی ازشون خوشم اومد .برا من قشنگ پروندم رو بررسی کرد وقتی شنید انتقالام با جنین دوروزه بوده گفت اینبار با جنین ۵ روزه برات امتحان میکنیم و انتقال دومرحله ای البته اولش با جنین شناس مشورت کردن ببینن جنینام قابلیت ۵ روزه شدن رو دارن یا نه.و از اول سیکل برام ب کمپلکس و آسپرین تجویز کردن و از زمان مثبت شدن هم آنوکسا البته برا این داروها هم دوباره ما رو فرستادن پیش متخصص خون چون قبلا ازمایش داده بودم و تو فاکتور mthfr مشکل داشتم ولی متخصص خون معتقد بود لازم ندارم این دارو ها رو تا سونوی ۲۸ هفتگی اونم اگه دکتر تو سونو اختلالی ببینه. دیگه دوباره فرستادنمون پیش متخصص خون و اونم برامون تو پرونده نوشت که برامون آنوکسا و آسپرین تجویز بشه. خلاصه من خیلی ازش ممنونم .‌و مثبت شدنم رو اول از لطف خدا و بعد هم دکتر محیطی میبینم که خوب پروندم رو بررسی کرد و بهترین اقدامات رو برام انجام داد و بهترین تصمیم رو برام گرفت. من تو رویان دیگه جنین ندارم و چون راهمون دوره و هزینه ها خیلی زیاده برا بچه بعدی از همین خوزستان اقدام میکنم ان شالله اما اگه احیانا بخوام دوباره بیام رویان مطمئنا اول از همه تصمیم با دکتر محیطی هست بعد حافظی و قاضی. دکتر شیوا رو هم قبلا یبار  باهاش ویزیت شدم اصلا از رفتارش خوشم نیومد.

ولی کلا اینکه با کدوم دکتر  پیش بری بستگی به خودت داره و نحوه ارتباط گرفتن شما با اونها. من تجربه ی خودم رو‌گفتم. .شاید شما با دکتر مشایخی و دکتر مصطفایی راحت باشین و با اون سه تا دکتری که من گفتم راحت نباشین

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما روز یازده انتقالم از سه روز پیش مزه دهانم خیلی بد شده هر چی میخورم بعدش طعم دهانم بد میشه ...

عزیزم اگه روز یازدهی وجنینت بلاسته تست نشون میده یه تست بزن ماروهم خوشحال کن با دو خطی بودنش

عزیزم شما مشکلتون چی هست؟شیراز کدوم دکتر میرید؟ منم شیرازهستم زخم داشتم دکتر بهرامی فریز کردم  ...

من مرکز سیروس رستمی میرم، زوج مینور هستیم، جنینا فریز هستن قراره pgd شن و انشاءالله جنین سالم برام انتقال بدن، من خیلی دارو هم استفاده کردم ولی همچنان زخمه پا برجاست حالا گفتم قبل از انتقال جنین برم زخمم رو فریز کنم بعد انشاءالله انتقال بدم.شما با فریز کامل خوب شد زخمه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره برا محکم کاری که مهر رویان رو ببینن اخه هیچ مدرکی از اینکه نوبت داشتم نداشتم

ممنون عزیزم،انشاءالله به زودی زود دامنت سبز شه گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم اگه روز یازدهی وجنینت بلاسته تست نشون میده یه تست بزن ماروهم خوشحال کن با دو خطی بودنش

اره عزیزم جنینم پنج روزه بودش ولی اصلا جرات بی بی چک رو ندارم چون علایمی هم ندارم دیگه میزارم تا روز آزمایش .توکل به خدا 

دو تا بود 😢  پس چرا ساک و ندید ولی ایناا ازم دفع شدن😢 یعنی دوقلو بودن😢

آدریانا جان عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا کمک کنه

عزیزم بنظرم عجله نکن فقط زودتر مکمل ها و تقویتی هات رو شروع کن

مثل اینکه خیلیا بعد انتقال منفی اول طبیعی باردار شدن 

حتما دلیلی داره یا تاثیر داروهاست که تازه خودش رو نشون میده باعث بارداری طبیعی میشه 

خانوما من ۴ روزه که دوفاستونو قطع کردم ولی هنوز پری نشدم دل درد و کمر دردای وحشتناک دارم😭😭😭 پس کی پری میشم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
شاید اثراته کرونا بوده حالا خداروشکر بخیر گذشت. مثلا روزی چند لیتر مایعات خوردی؟؟؟ اگه مایعات زیاد ب ...

دکترم گفت روزی هشت لیوان آب بخور، دیگه با شیرو چاییو اینجور چیزا ده دوازده تایی میشد اون اولا ولی الان نمیتونم دیگه خیلی سعی میکنم در روز به ده تا برسونمش چون کلا آب خوردن خیییلی کار سختیه برام

شما همون مقدار طبیعی روزی هشت لیوان کافیه عزیزم

من کرونا گرفتم فقط شب اول کمی تب و لرز داشتم بعدش آبریزش بینی و سرفه و از دست دادن حس بویایی چشایی، انگار سرماخوردگیه شدید بود دکترم رفتم گفت چون بارداری نمیشه دارو بدیم، استراحت کردم مایعات خوردم میوه مخصوصا لیموشیرینو موز، لیموترشم خیلی برام خوب بود سرفمو کم میکرد، خلاصه خدا کمک بخیر گذشت

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اها مرسی عزیزم انشاا...ک بااولین انتقالت مثبت میشی گلم

ممنون عزیزم

خداروشکر من با انتقال پنجمم مامان شدم بالاخره😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم . منم شنبه هفته بعد نوبت دارم پیش پزشکم . ببینم اون چی میگه . صلاح میدونه برم یا نه&nbs ...

توکل به خدا

بعداز آنومالی که رفتم سونو برای آب جنین منتها جای دیگه رفتم(اینم کارش خیلی خوبه) بهش گفتم سونو قبلی بهم اینجوری گفته گفت هرموقع دکترت گفت سونو بده وگرنه سونوی اضافی فقط استرست رو زیاد میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی؟ببخش منم تو سیکل انتقال بودم که کرونا گرفتم ...ولی کلا ۶ روز مریض بودم و حالم خوب شد ...

سلام عزیزم.من ۲۰ روز بعدپانکچرم کرونا گرفتم،چون هایپرشدم گفتن ۳ ماه بعد بیا،من گذاشتم ۴ ماه بعد رفتم،والا دکتر چیزی نگفتن،فقط اول سیکل وآخر سیکل گفتن آزمایش کرونا بده.

اگر بدنت روبراهه و مشکلی نداری ،فک نکنم مانعی باشه

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃