2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

سلام خانم ها صبحتون بخير 

من يه مشكلي دارم 

ماه پيش كه پانكچر كردم ٢ كيلو به وزنم اضافه شد الانم كه تو سيكل انتقالم بازم وزنم داره مي ره بالا 

خودمم از قبل اضافه وزن دارم 

كسي بوده مثل من باشه ؟ راه حلي داره كه جلوي اين افزايش وزن را بگيرم ؟ 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم تعجب کردم بهت پردنیزولون نداده بود راستی قبل از انتقالم استرادیول و شیاف پروژسترون داشتی ؟ ر ...

آمپولشم داده عزیزم نوشته بودم

نه قبلش آمپول پروژسترون و استرادیول بود

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
شنبه تخمک کشی داشتم.تعداد تخمکها ۲۰ تا بود ولی به گفته دکتر هایپر نشدم.اما به شدت هنوز اذیتم.سفیده ت ...

میشه بدونم آمپولای پانکچرت چی بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@زینبی_بابا     سلام عزیزم شرمنده دوباره مزاحمتون شدم  من همونم که خارج رحمی و داخ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین اگر میترسی انوکسا فقط استفاده کن تا موقعی که بری، اگر لکه بینی افتادی سریع قطع کن 

فقط اگر مشکلی نداشتی ادامه بده و حتما هم به دکترت بگو

اون لک اولیه به خاطر خارج رحمی بوده

خانمها شما شیاف پروژسترونتون خارجیه یا ایرانی؟؟؟ فرقی هم دارن؟؟

شیاف خارجی من خیلی گشتم پیدا نکردم و اونی که دکترم نوشته بود یادم نی اسمش چی بود ولی گفتن دوساله توایران نیست دیگه و سیکوژست 400 بهم دادن که ایرانیه

در اندک من تویی فراوان یارب..
چندهفته دکترکلانتر گفتن دختره.دکتر بی غمیان به من گفتن دختر دوازده هفته.ولی دکتر کلانتر گفتن پسر ۱۶ه ...

فک کنم حدودای ۱۷ بودم که دکتر کلانتری گفت. شما میدونی مهرگان هزینه زایمان چقدره؟؟؟ 

راسی دکتر کلانتر منو سلفری نفرستادن شمارو چرا فرستادن

نمیدونم شما چند سالتونه؟؟؟ من ۲۸ سالمه سونو ان تی رفتم خوب بود خواستم غربالگری برم که گفتن نرو به جاش برو سل فری ما ای وی افیارو ترجیح میدیم برن سل فری منم ترسیدم رفتم انجام دادم. ولی اکو قلبو گفتن من دیگه نرفتم 

سلام خواهریا کسی اینجا پودر اینو فولیک مصرف کرده به من دادن گفتن روزی دوتا بریزم تو آب بخورم ک تخمکا ...

سلام عزیزم، منم یه ماهو نیم قبل از پانکچرم خوردم ولی اذیت نشدم راستش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شما هفتت پایین تره کم کم زیاد میشه 

خوبی عزیزم؟ باور کن منم زیاد حس نمیکنم هنوز😕 فقط وقتی میشینم در حد خیلی کم زیر دلم پرش حس میکنم اونم خیییلی کم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوبی عزیزم؟ باور کن منم زیاد حس نمیکنم هنوز😕 فقط وقتی میشینم در حد خیلی کم زیر دلم پرش حس میکنم اون ...

فدات شم عزیزم. شما دقیقا چند هفته این؟ من که استراحت مطلقم همش خوابیدم لگدای کوچیک حس میکنم دکترم میگه فعلا همینا کافیه ولی باز من نگرانم. واسه منم زیر دلم اکثر حرکتاش. شما دارو چیا استفاده میکنی؟ راستی بعد از انومالی دیگه چند هفته باید سونو بریم؟؟؟؟