2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045265 بازدید | 684441 پست
سلام عزیزم میشه خر کی میدونه راهنماییم کنه همسرم مورفو و تحرک صفر داره من ذخیرم نیمه الان تو سیکله ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ آره گلم آمپول خیلی عاااااااااالی هست وبرای ذخایر پایین مثل شما خیلی هم خوب جواب میده بر پایه lh و fsh هست 

عزیزم با امیدواری کامل برو جلو حتما نتیجه میگیری، ivf. برای همین روزاست دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه‌‌از‌آندومترت‌‌نمونه‌ندادن‌ب‌آزمایشگاه‌‌‌...حین‌عمل‌هیسترو برامنو‌داده‌بوددکتر جوابش‌اومده‌بود‌ ...

والا من دیگه هیچی نمیدونم دکتر زرنانی گفت این یه جور التهابه ک با هیسترو مشخص نیست فقط پرندیزولون قبل انتقال و اگه باردار شدی تا ۱۲ هفته ، و نامه داد دکتر زنانم مهنوش امیری بهم فلوکونازول، ازیترومایسین، میترانیدازول هم زمان داد هم برا عفونت زنان هم نمیدونم برا رحم یا ن ولی من عفونتم خوب نمیشه دو هفته میره دوباره برمیگرده

من ۸ تا جنین دارم تو کارت فریزم استرا رو زده سه بعد اگه بخوان انتقال بدن از تو نی که سه تا جنین هست ...

ببین گلم تو سه تا نی این جنین ها رو گذاشتن 

و جوری تقسیم بندی میکنن که همه جور کیفیتی در هر نی باشه و حداقل یک جنین عاااااااااالی داره هر نی

سرت سلامت عزیزم .خودتو ناراحت نکن .قسمت ما هم این بوده .ان شاء الله خدا به بهترین شکل دلتو شاد میکنه ...

من میخوام برم مام اگه خوشم اومد همونجا ادامه بدم توکل بخدا ایشالله خده به شما هم کمک کنه گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام قربونت بعد انتقال پردنیزول و استرادیول هر ۱۲ ساعت و آنوکسا ۶۰۰۰ هر رور  شیاف پروژسترون ...

اره منم تعجب کردم بهت پردنیزولون نداده بود راستی قبل از انتقالم استرادیول و شیاف پروژسترون داشتی ؟ راستی چرا آمپول پروژسترون بهت نداده؟ 

ببین گلم تو سه تا نی این جنین ها رو گذاشتن  و جوری تقسیم بندی میکنن که همه جور کیفیتی در هر نی ...

زینب جون میشه سوالی که دو صفحه پیش پرسیدمو ج بدید لطفا

در اندک من تویی فراوان یارب..
@زینبی_بابا     گلم این عکس داروی ginko هست که گفتم... https://uupload.ir/files/m0lz_2 ...

مشکلی نداره عزیزم میتونی بخوری، اتفاقا برای دوران بارداری عالیه

فقط چون تاریخش گذشته ماده موثرش کم شده ولی جای نگرانی نیست در این مورد

باشه‌‌عزیزم..مرسی میگم‌ازفرداشروع‌کنم‌‌..خوبه‌‌تایک‌ماه‌‌‌‌رفع‌میشه زینبی‌جون‌یه‌سوال من‌‌بعضی‌او ...

عزیزم از نظر چسبندگی و آندومتریوز بررسی شدی؟؟؟؟ 

چون خیلی علائمت شبیه اندو و چسبندگی هست

@زینبی_بابا     زینب جان دکتر سجادی دو ماه پیش دستور بررسی اسپرم بهمون داده بود، تعداد ا ...

نه دیگه ببین نمونه تسه بهتر نیست، اتفاقا نمونه انزال بهتره، چرا؟ چون اسپرم به اپیدیدیم رفته و یه مدت اونجا بوده و یک سری مراحل تکامل رو اونجا طی کرده، پس در شرایط عادی عقل سلیم حکم میکنه نمونه انزال رو استفاده کنن و اگر خوب پیدا نشد تسه

خاطرت جمع عزیزم، سجادی کارش درسته