2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
مرسی عزیز دلم الهی که هرچی از خدا میخوای بهت بده میگم من باید برم شیراز برا iui  که با ماشین ش ...

گلم چون تو روز تخمک گذاری عمل انجام میدی .لقاح همون موقع صورت میگیره .اگه قرار باشه لقاح بشه تو همون نیم ساعت انجام میشه .شما صندلی عقب دراز بکش برو خونه خودت راحت استراحت کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۹ ابان اما دیر مثبت شدم... نمیدونم مشکلی هست یا نه....... شما هنوز سونو نکردی؟ سونوی اول ده ر ...

به منم گفتن بتای اولت پائینه 

دوست عزیزم بسپر دست خدا 

حالا که خواسته برامون انشاءلله خودش برامون نگهشون میداره 

آره عزیزم اولین سونو گفتن ده روز دیگست 

منو بی خبر نذار عزیزم 

راستی شما مطب دکتر تهرانی نژاد میرین ؟ 

دکتر انسیه شاهرخ تهرانی نژاد؟

خداجونم شکرت       
بله دارم داروهامو استفاده میکنم خود عارفی گفت ادامه بده شنبه باز آز بده التماس دعا خدا امید هیچکسو ن ...

ایشالا که بتات دوبرابر شده باشه 

میدونم تو این شرایط صبر و استفاده از داروها سخته 

برات دعا میکنم معجزه خدا شامل حالت بشه

حتما شنبه آزمایش دادی تگم کن بهم خبر بده جواب آزمایشتو

به منم گفتن بتای اولت پائینه  دوست عزیزم بسپر دست خدا  حالا که خواسته برامون انشاءلله خو ...

عزیزم شما مریض دکتر تهرانی هستین؟کی انتقال داشتیم منم مریض ایشون هستم ۱ آذر انتقال داشتم

میگم دکترت پیشنهاد سیکل طبیعی نداد بهت ؟ شاید نیازی به استرادیول نداشته باشی خودت ضخامتت بره بالا&nb ...

دکترم نه نداد خودم گفتم گفت یه دفعه هم بخور اگه نشد طبیعیی شما میدونی سیکل نچرال چطوری میشه چه داروی میدن فک کنم لترازول بدن

سلام نادیا جان  شما مشکل همسرتون چی بود؟چندبار میکرو کردین؟ دراخر چطور باردار شدید؟

همسرم مورفولوژی اسپرمش یعنی تحرک اسپرم سالمش صفر بود.عمل واریکوسل هر دوطرف انجام داد اثر نداشت .

دارو و امپول های تقویت اسپرم دادن باز خیلی کم بود یک میلیون و پانصد هزرتا سالم و متحرک که دم داشت .بقیه دم نداشتن یا حرکت نداشتن .

دوبار میکرو اینجکشن کردم جواب منفی بود .

خسته شده بودم خودمم تخمدانهام متورم شد بیخیال شدم 

رفتم یه دکتر زنان دیگه .اون شوهرم پیش یه ارولوژیست فرستاد دوماه داروهای تقویتی استفاده کرد .

خود دکتر زنان تشخیص داد داروهای خارجی برای افزایش تخمک من اثر منفی رو بدنم میزاره برای همین دارو ایرانی استفاده کرد یه امپول pd ایرانی داد که باعث شد 4 تا تخمک سالم داشته باشم صبر کرد سایز تخمک ها اومد رو 27 بعد امپول ازاد سازی تخمک زد و عمل iui انجام داد .

فلسفش این بود که چون همسرم اسپرم ضعیف داره جنین تشکیل شده ازش لانه گزینی نمیکنی برای همین سایز تخمک منو بالا برد که جنین لز طرف من قوی باشه تا لانه گزینی کنه.

این حرفای بود که میزد و جواب هم داد .خدا خیرش شده .

دکتر ارولوژیست همسرم پرهام حلیمی دکتر زنان خودم زیبا امیدوار تهرانی هردوشونم تو بیمارستان محب کوثر هستن.

دکترم نه نداد خودم گفتم گفت یه دفعه هم بخور اگه نشد طبیعیی شما میدونی سیکل نچرال چطوری میشه چه داروی ...

سیکلی که استرادیول نداشته باشه رو میگن طبیعی 

دیگه طبق نظر دکتر هر دارو دیگه ای میتونه بده که کمک کننده باشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ایشالا که بتات دوبرابر شده باشه  میدونم تو این شرایط صبر و استفاده از داروها سخته  برات ...

مرسی عزیزم ممنونتم الهی خدا بهترینهاشو برای خودت در نظر بگیره

در اندک من تویی فراوان یارب..
شما دو بند من نمیتونم حتی فک کنم از یه بند انگشت یکمم کمتر میره تو. این تاثیر بدی داره؟

سعی کن بدی بره داخل اون ته

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍