2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
دوبارانتقال دادم که منفی شدم امروز خراش رحم دادم تا انشاالله ماه دیگه انتقال بدم دوتا جنین بیشترن ...

مگ تهزان کار میکنن مراکز؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام من میخوام این ماه انتقال بدم  دو بار انتقال ناموفق داشتم  خانما خواهش میکنم کمکم کن ...

عزیزم منم مثل شما بودم کمپرس گرم میزاشتم بدتر میشدم فقط و فقط کمپرس سرد بزار میری امپول میزنی میای یخ بزار یک رب روش بمونه اروم ماساژ زده دردش خیلییییی کم میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم بعد راحت دفع کردی یعنی بعدش که دارو قطع کردی پریود شدی سخت نبود؟

اره پریودی بعدش راحت بود مث بقیه وقتا بود

برای من ۶۱۷ بود ، یک هفته بعد شد ۱۱۰☹☹

شما خونریزی نداشتی؟؟اسپرین هر روز میخوری؟؟دوزشو میجی بهم؟

بچه ها میشه به من کمک کنید؟؟؟؟؟ خواهش میکنم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

من فردا ساعت ۵ عصر باید آمپول سینال اف بزنم. شهرمون توی قرنطینه کامل هست خودم تزریقات بلدم اما تا الان آمپول سینال اف نزدم  و خیلی میترسم میشه اگه کسی خودش آمپولاش رو زده بهم کمک کنه و بگه چطور بزنم؟ سینال اف قلمی هست

تو رو خخخخخخخخخدا هر کی بلده بهم بگه فقط بی زحمت ریپلای کنین تا بتونم پیداتون کنم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
من فردا ساعت ۵ عصر باید آمپول سینال اف بزنم. شهرمون توی قرنطینه کامل هست خودم تزریقات بلدم اما تا ال ...

عزیزم اون آمپول زیر جلدی هست تزریقش و اطراف ناف  باید تزریق کنید به فاصله ۴انگشت قلم رو مستقیم میزارین و هر واحدی که خواسته دکتر فشار میدین

عزیزم به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاریدفندق کوچولوتون رو.شما پیش کدوم دکتر رفتید.بارچندم انتقالتون ب ...

من به خاطر مشکل عدم تحرک اسپرم همسرم اول رفتم گاندی دکتر عارفی گفت خودت سالمی بیخود ivf نکن مردها ارزش ندارن .رفتم بیمارستان پیامبران پیش دکتر شاکری دو مرتبه ivfکردم ولی نتیجه منفی بود .

تخمدان هام به شدت متورم و دردناک شده بود بیخیال ivf شدم هزینشم بالا بود .رفتم بیمارستان محب کوثر پیش دکتر امیدوار ایشون همراه با دکتر ارلوژیست به همسرم داروهای تقویت اسپرم دادن .

در نهایت با 800 هزارعدد اسپرم سالم من. Iui کردم .باردار شدم.

بعضی دکترها سیستم درمانشون فرق میکنه این دکتر من سایز تخمک خود منو اورد روی 27 .معتقد بود با اینکه خودم سالم هستم .بازم سایز تخمک ببره بالا جواب میده .

خدا خیرش بده من راضیم

انشالله‌عزیزم عزیزم‌خراشت‌تومطب‌بود‌.؟سخت‌نبود؟؟ میگم‌اگه‌استرادیول‌بخوری‌تا۲۰‌روز سیکلت‌میشه‌۴۳‌ ...

بله تو مطب

نه خداراشکر اصلا۵دقیقه طول کشید