2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045069 بازدید | 684424 پست
نگوووووو😭😭😭😭ای خدا این دیگ باز چ مدلشه...بتام ک خوب بود چن هفته رفتی برا ساک؟؟داروهات دفعه قبل چ ...

هفته پنج رفتم ، داروهام شیاف و امپول پروژسترون و د۳ و فولیک اسید ... الان استرادیول و اسپرین هم اضافه کرده

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
شیاف پروژسترون دوفاستون استرادیول آسپرین و اسید فولیک استفاده میکنم یک ساعت بعد از انتقال رف ...

استرادیول و بعد انتقال قطع کردی ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف پروژسترون دوفاستون استرادیول آسپرین و اسید فولیک استفاده میکنم یک ساعت بعد از انتقال رف ...

قبل انتقال تقویتی نخوردین؟؟اسپرینو از کی شروع کردی و چقدر؟؟بار چندمت بود؟؟

من با اسکوییان بودم بتام ضعیف بود ۲۳ بود بعد شد ۵۰ بعد ۲...از اول نباید دل میبستم ولی ازمایشگاه ارمغان اصرار داش ک مثبته

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
نه همچنان دارم استفاده میکنم

پس چرا رو جعبش نوشته در دوران بارداری استفاده نشود🤔

قبل انتقال تقویتی نخوردین؟؟اسپرینو از کی شروع کردی و چقدر؟؟بار چندمت بود؟؟ من با اسکوییان بودم بتام ...

برای من ۶۱۷ بود ، یک هفته بعد شد ۱۱۰☹☹

سلام بچه ها من امروز آزمایش بتا دادم روز ۱۵ انتقال هستم و عدد بتا شد ۸۰۰ برام دعا کنید قلبش تشکی ...

مبارکه عزیزم خداروشکر انشالله کل مراحلو با موفقیت و دل خوشی و سلامتی بگذرونی

در اندک من تویی فراوان یارب..
قبل انتقال تقویتی نخوردین؟؟اسپرینو از کی شروع کردی و چقدر؟؟بار چندمت بود؟؟ من با اسکوییان بودم بتام ...

گلم بعد راحت دفع کردی یعنی بعدش که دارو قطع کردی پریود شدی سخت نبود؟

عزیزم متاسفانه منفیه  جنین چند روزه بود روز چند انتقالت بود؟

عزیزم شما دکترتون ذنوبی بود درسته؟ ازشون راضی بودین؟ برای انتقال جنین فریز چیکارا براتون انجام دادن؟ ال دی دادن بهتون قبلش؟ چه روزایی برای سوتو رفتین؟ من شنبه میخوام برم پیشش ویزیت اول برای انتقال جنین ممکنه داروهامو شروع کنه؟ به حرف بیمار گوش میکنه یا فقط حرف خودشو میگه من چون از شهرستان میام دوس دارم داروهامو شروع کنه وقتم تلف نشه من با اتوبوس احتمالا بیام از ترمینال تهرانپارس چه جوری میتونم با مترو یا بی آر تی برم مطب؟ ببخشید سوالام خیلی زیاد شد

اخه من یه بیمارستان گاندی برای مشاوره ivf رفتم پیش عارفی به من گفت.ivf کنی خودتو ناقص میکنی به خاطر ...

سهیلا عارفی؟ مگه آی وی اف کنیم ناقص میشیم؟ پس چرا خودش اینهمخ آی وی اف میکنه کلا کار اصلیش همینه 

عزیزم دکتر همسرت کی بود؟ چند وقت دارو خوردن؟ 

ماچون اول صارم میرفتیم دکتر رباط مرادی بود دکترش.گفتن ۵۰روز داروبخوره ازمایش بده.که بعد۵۰روز نرمال شد.ولی به خاطر کرونا۵ماهی دارو خورد هی عقب افتاد کارمون.البته غذا و ژل رویال ایناهم رعایت کردیم

من میخوام برم مام اگه خوشم اومد همونجا ادامه بدم توکل بخدا ایشالله خده به شما هم کمک کنه گلم

ان شاء الله هرچی خیره برات پیش بیاد .فدات رفتی منم درجریان بزار لطفا .ممنون میشم