2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
دارم روانی میشم بتام اومد بیست و سه شده دوبرابر نشده چه خاکی توسرم کنم نکنه خارج رحمیه هرچقد مرکز زن ...

ای وای واقعا متاسفم عزیزم😔😔 الهی ک بزودی زود باردار بشی اصلا نگران نباش خیالت راحت خارج رحمی نیس منم یه بار اینطوری شدم بهش میگن بارداری شیمیایی داروهاتو که قطع کنی پریود میشی و بتات همین جور میاد پایین و در نهایت بتات منفی میشه و تمام

خیلی خیلی ناراحت شدم برات امید تو از دست نده حتما حکمتی بوده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ۹تا جنین خدارو شکر جنینام نسبت به باره اول زیاد شدن با راهنمایی دوستان وتقویتی هایی که خوردم ولی ...

سلام عزیزم، میشه این راهنمایی هایی که دوستان بهت کردن رو به من هم بگی عزیزم؟ آخه منم میخوام از طریق ivf برای بارداری اقدام کنم، رفتم مرکز مام تهران، دکتر برام یه سری آزمایش و سونو نوشت، سونو که رفتم یه کیست داشتم که دکتر یه دوره قرصLDداده مصرف کنم، بعدش دوباره برم پیشش.

تجربه هات رو به من هم میگی؟ اصلا نمیدونم و احساس میکنم سردرگم و نگران هستم

سلام عزیزم  من هم همین داروها رو تازه شروع کردم البته هنوز پانکچر نشدم  به جز پردنیزولون ...

من انتقال منفی داشتم دو سال پیش 

شاید دکتر احتمال داده که خود ایمنی دارم 

این قرص اینطور که من فهمیدم ایمنی رو میاره، پایین

البته موارد مصرفش خیلی زیاده 

دز  داروی من نصفه روزانه

من بیمارستان عرفان میرم دکتر اسرافیلی

قبلا ابن سینا بودم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

دوستان خوبم هر کس بتونه من رو راهنمایی کنه خیلی خیلی ازتون ممنون میشم و دعاتون میکنم.

منم میخوام از طریق ivf برای بارداری اقدام کنم، رفتم مرکز مام تهران، دکتر برام یه سری آزمایش و سونو نوشت، سونو که رفتم یه کیست داشتم که دکتر یه دوره قرصLDداده مصرف کنم، بعدش دوباره برم پیشش. ویگه نمیدونم بعدش قراره چیکار کنیم، دکترمم هم اینقد عجله داشت که چیزی نگفت.

میشه از تجربه هاتون به من هم بگید؟ اصلا نمیدونم قراره چیکار کنیم و احساس میکنم سردرگم هستم و خیلی هم نگران هستم

دارم روانی میشم بتام اومد بیست و سه شده دوبرابر نشده چه خاکی توسرم کنم نکنه خارج رحمیه هرچقد مرکز زن ...

اره حتما برو مرکز ببین چی میگن ایشالا ک اصلا چیزی نیست باز اونا بهتر میتونن راهنمایی کنن