2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045134 بازدید | 684431 پست
هزینش مهم نیست. فقط بدونم کی انجام داده؟؟ موفق بوده یا نه؟ ابن سینا میخام برم

آره عزیزم‌خیلیا‌انجام‌دادن‌ومثبت هم‌شدن

مامان‌‌ماهک‌‌جان‌‌هم‌ابن‌سیما‌انجام‌دادن

کاربری‌به‌نام‌سزار‌هم‌تازگیا‌آزمایششون‌مثبت‌شد

بروشروع‌کن‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😅😅 شناسنامه جنین رو که گرفتیم به منشی گفتم چرا گرید و کیفیت نزده میشه از جنین شناس بپرسین چطوره ک ...

عزیزم انشاا...ایندفعه اونی ک دلت میخوادبشه ....مال ماروهم گفتن خوبن ولی هنوزنرفتیم دنبال شناسنامشون  

ان شاالله به مراد دلت برسی عزیزم    

ممنونم

اول‌به‌امیدخدا‌بعدشم‌دعای‌شمادوستان‌خوبم

انشالله‌شماهم‌به‌حاجت‌دلت‌برسی🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم انشاا...ایندفعه اونی ک دلت میخوادبشه ....مال ماروهم گفتن خوبن ولی هنوزنرفتیم دنبال شناسنامشون ...

ممنون عزیزم ایشالا شماهم با اولین انتقال مامان بشی 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها خواهش میکنم جواب من رو هم بدین داغونم

عزیزم به خودت استرس نده 

لک لانه گزینی اصلا ملاک مثبت شدن یا نشدن نیست 

خیلیا اینجا بدون لک مثبت شدن خیلیا با لک 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام خانوما. عکس رنگی چطوریه؟ میگن خیلی درد داره آره؟دکترم واسم هیچی تجویز نکرد. نه آنتی بیوتیک و نه مسکن. از ترس خوابم نمی‌بره واقعااا. گفت آنتی بیوتیک رو خود رادیولوژیست میده. اما من داخل نی نی سایت خوندم از یکی دو روز قبل از عکس آنتی بیوتیک تجویز میشه. 

سلام بچه ها من روز دهم انتقال هستم هیچ علایمی ندارم.لک لانه گزینی هم نداشتم کسی بوده که اینج ...

چرانباشه

خیلیابودن‌مثل‌‌کاربری‌‌به‌نام‌تیاراجون

که‌چندروزپیش‌گل‌دختریش‌بدنیااومد

بارداری‌اصلا‌به‌لک‌وعلایم‌نیس

استرس‌نداشته‌باش‌ومثبت‌فکرکن

سلام خانوما. عکس رنگی چطوریه؟ میگن خیلی درد داره آره؟دکترم واسم هیچی تجویز نکرد. نه آنتی بیوتیک و نه ...

سلام گلم من دوسال پیش گرفتم اره خودشون قبل ازعکس یه امپولی میزنن قرص هم میدن ولی فک کنم چندساعت قبلش باید شیاف بزنی ضددرد،دقیق یادم نی زنگ بزن بپرس ،درد داره ولی اگه لوله هات بازباشن دردش کمتره زیادم طول نمیکشه ایقددردنداره ک بی خوابی بکشی وخواب خوشت روازدست بدی باارامش بخواب زیادسخت نی

سلام خانوما. عکس رنگی چطوریه؟ میگن خیلی درد داره آره؟دکترم واسم هیچی تجویز نکرد. نه آنتی بیوتیک و نه ...

عزیزم نگران نباش اگر استرس نداشته باشی و خیلی هم سخت نیست منم انجام دادم بعدش هم یک روز استراحت کردم.ولی قبلش انتی بیوتیک میخوردم.تهران هستین؟برو قبل از انجام وقت بگیر دکتر سونوگرافیست برات تجویز میکنه و میگه چی تهیه کنی و چه دارویی از قبل بخوری

دردش‌زیادنیس

قابل‌تحمله‌درحددوقیقه‌وتمام

اماانتی‌بیوتیک‌بایدازقبلش‌بخوری‌تااگه‌عفونت‌ایناداشتی

ازبین‌بره‌و‌تاچندروزبعدشم‌‌‌بایدبخوری‌که‌عفونت‌نگیری

من دوین انتقالم هست روز دهم هستم و هیچ علایمی ندارم.داغونم

اصلا له علائم نیست عزیزم اکثرکسانی ک علائم دارن مال داروهاست وگرنه علائم بارداری به این زودی خودش رونشون نمیده،انشاا....ک بارداری عزیزم