2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045184 بازدید | 684433 پست
به سلامتی عزیزم  ماشالا عیال وار شدی دیگه 😅 منم ۲۰ تا داشتم ۱۰ تاش جنین شد خیلی ناراحت شدم&n ...

ممنون عزیزم اره شوهرم گفت کی بریم ۱۶تابچمون روبیارم خخخخ عزیزم جنینای شما کیفیتشون چطوربود؟a,b

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزدلم ،وای بچهام روانداختن   خودم هم میگم چون تعداد زیادبودشایداونای ک کیفیت سی بودن ر ...

من ۱۴ تا تخمک که ۱۳ تاش بالغ بوده و از اون ها ۱۰ تا جنین که دوتاش قابلیت فریز نداشتن ۸ تا جنین دارم الان عزیزای دلم تو فریزن تا ماه بعدی برم دنبالشون بیارمشون خونه خودشون که آن شاالله ماندگار میشن پیشم و بقیه شون رو اهدا میکنم به کسی که لازم داره 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزیزم اره شوهرم گفت کی بریم ۱۶تابچمون روبیارم خخخخ عزیزم جنینای شما کیفیتشون چطوربود؟a,b

😅😅

شناسنامه جنین رو که گرفتیم به منشی گفتم چرا گرید و کیفیت نزده میشه از جنین شناس بپرسین چطوره کیفیتشون 

زنک زد بهش گفت بگو خوبن 

همین فقط 

یه بارم از دکترم پرسیدم قبل انتقال اولم گفت وقتی از فریز درمیان معلوم میشه 

دیگه جونم برات بگه اینقد پیگیر بودم😅موقع انتقال که جنین شناس جنینارو آورد پرسیدم چطوره کیفیتشون گفت خیلی خوبن این دوتا 

ولی خب خدا نخواست انتقال اولم منفی شدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم خدا به دلت صبر و آرامش بده     جنسیتشو از کجا متوجه شدی؟ من قبل اینکه بفهمم ماژوره ...

امروز تو بیمارستان نگاه کردن بهم گفتن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم خدا به دلت صبر و آرامش بده     جنسیتشو از کجا متوجه شدی؟ من قبل اینکه بفهمم ماژوره ...

ممنونم عزیزم❤❤🙏🙏

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من ۱۴ تا تخمک که ۱۳ تاش بالغ بوده و از اون ها ۱۰ تا جنین که دوتاش قابلیت فریز نداشتن ۸ تا جنین دارم ...

عزیزم انشاا...ک بااولین انتقال دوقلوباردارمیشی...منم میگم دوتاش برا خودم بقیش رواهدا میکنم