2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
الهی بگردم.حالا چی کار میخوای بکنی؟بار اول هست میخوای وارد سیکل بشی و اینکه اطرج راجع به دی اف ای و ...

بله بار اوله وارد سیکل میشم

ما dfi نداده بودیم اطرج گفت دیگه نمیخواد مستقیم میریم برای بیوپسی اونجا اسپرمهای سالم حتما پیدا میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من پریدم وسط ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم. ببین هرکی گفته با ذخیره نیم نیمیشه ای وی اف کر ...

عزیزم ممنونم از دلگرمیت ❤️ 

آره راست میگی بنظرم خواست یکم بترسونه که زودتر پیگیری کنیم 

گفتم من به معجزه خدا ایمان دارم با این حرفا نا امید نمیشم

عزیزم همسر شما مشکل دی آف ای هم داشتن؟اگر آره چند بود؟نظر دکتر چی بود

هزیزم همسر من مرفو و تحرک صفره dfi نداده بودیم

سونو دادیم واریکوسل بود اطرج هم گفت دیگه لازم نیست آزمایش. میریم برای بیوپسی اونجا حتما اسپرم سالم پیدا میشه 

من ایران نیستم عزیزم گفتند لانه گزینی درست انجام نشده بوده. گفتند برای ۲۰ درصد از کسانی که ivf میکن ...

گلم سلام شما بتای روز چهارده تون چند بود و اینکه چندتا جنین چند روزه انتقال داده بودین؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره خدابخواد دیگه فریزشدن نی نی ها. میخوام یکبارم ماه بعداین پریودی برم پانکچر بنظرت کاردرستیه؟  ...

مهربون جون ولی حتتتتما قبل از پانکچر بعدیت پیگیری کن ببین بخاطر تخمک ۹تاش جنین نشده یا به خاطر اسپرم؟

البته طبیعی هم هست اما باز همیشه بهتره یه سر به جنین شناس بزنی و از کیفیت تخمک و اسپرم مطلع بشی

ممنون گلم  اليته من تقلب كردم روز ١٢/٥ رفتم بتا دادم  عددش ٢٣٣ بود  ديگه نميدونم&n ...

عزیزم عالیه ایشالله کلی پس الان بالا رفته بسلامتی مامان شدنت مبارکه تا اخر ایشالله مراحل بخوشی طی کنیو بزودی نی نی بغل بگیری

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم عالیه ایشالله کلی پس الان بالا رفته بسلامتی مامان شدنت مبارکه تا اخر ایشالله مراحل بخوشی طی کن ...

ممنونم سمر جان 

برام دعا كن 

منم مثل بقيه دوستان راه خيلي سختي رو طي كردم تا الان 

سلام عزیزم گرفتم4تاجنین شده باگریدa

خوب به سلامتی عزیزم ،انشالله که هر ۴ تاش برات نی نی بشه ،نگفت چند  روزه ان ؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی؟ امروز کارت جنین هاروگرفتم 4تاجنین سه روزه گرید آ, بنظرت ...

مبارکه بنظر من اینارو اول انتقال بده ایشالا با همین مامان میشی چرا هی الکی دارو بگیری 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود