2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.من شما تو یه روند مشابه هستیم با یه دکتر    

عزیزم ایشالا که شما هم موفق باشید

دکتر اطرج خیلی مثبته

من رو که دیروز دکتر منتظری اشکم رو درآورد گفت با ذخیره نیم احتمال موفقیت ivf کمه بهتره اهدایی بگیری 🥺 حالا به مسئولیت خودت یکبار امتحان میکنیم 

بچه ها بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد ، معلومه بتام اومده پایین😢😢😢 تموم شد همه چی بچه هام رفتن پ ...

نگو اینطوری. از روی یه بیبی چک که نمیشه فهمید برو تست بتا بده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
عزیزم شما مگه قبل ازدواج آزمایش نداده بودید؟؟؟

چرا بهمون گفته بودن ۲۵ درصد شانس ابتلا هست 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم ایشالا که شما هم موفق باشید دکتر اطرج خیلی مثبته من رو که دیروز دکتر منتظری اشکم رو درآ ...

الهی بگردم.حالا چی کار میخوای بکنی؟بار اول هست میخوای وارد سیکل بشی و اینکه اطرج راجع به دی اف ای و تسه چی گفت بهتون

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بعد سونوو دوباره لک اومد ، قهوه ایی  ازمایش دادم فردا حاضر میشه  میگم نکنه سقط شده اینطو ...

آدریانا استراحت مطلق کن

بزار تموم شه لک بینی

سونو واژینال شدی؟

زود رفتی سونو دختر

باید یه ماه بعد انتقال بری سونو

آدریانا استراحت مطلق کن بزار تموم شه لک بینی سونو واژینال شدی؟ زود رفتی سونو دختر باید یه ماه بع ...

اره سونو واژنال 

ازمایش دادم فردا جوابش حاضر میشه ، گفتم بیبی بزنم اگه پررنگ باشه بتام بالاس اگه کمرنگ که معلومه اومده پایین

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم ایشالا که شما هم موفق باشید دکتر اطرج خیلی مثبته من رو که دیروز دکتر منتظری اشکم رو درآ ...

ببخشید من پریدم وسط ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم. ببین هرکی گفته با ذخیره نیم نیمیشه ای وی اف کرد، حرف مفت میزنه! احتمالا خودش کارشو بلد نیست. خواهر من با ذخیره سه دهم دوبار ای وی اف کرد، هر دوبارم چنتا جنین بلاست شده با گرید AA براش تشکیل شد. اخرشم خودش طبیعی باردار شد اصلا از جنیناش استفاده نکرد. من ذخیرم پارسال همین حدود شیش دهم بود، با کوکیوتن و دی اچ ای ای و جدیدا هم اوابوست رسوندمش به حدود یک. دفعه اخری که ای وی اف کردم ۱۸تا فولیکول قبل از شروع داروهام داشتم. چند ماه از این داروهای تقویتی بخور و بعد برو ای وی اف دوباره. مهم کیفیت تخمکه نه تعدادش. بعدشم به نظرم دکترتو عوض کن. به دکترت بگو  اگه من همه شرایطم  عالی بود که دیگه سراغ تو نمیومدم.