2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
ماه پیش اولین انتقالم بود که منفی شد سیکلم طبیعی کوتاه بود از زمانی که رفتم برا پانکچر و انتقال کلا ...

انشاالله که ایندفعه نتیجه بگیری

زیرنظر کدوم دکتر داری داروهای انتقال رو میخوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما یکی تاپیک زده شماره گذاشته گفته وارد کننده آمپول گونال اف هستم بنظرتون‌میشه اعتماد کرد؟

نمیشه به هر کسی اعتماد کرد عزیزم

دوست من تو یه شرکتی کار میکنه که واردات دارو دارن

من میخوام بهش بگم که اگر امکانش هست برام بیاره.

اگر تو هم بخوای میتونم بهش بگم. شاید درخواستمون زیاد بود آورد برامون.

البته من تازه دیروز ویزیت شدم توی مام

هنوز دارو نداده بهم

و خدایی که به شدت کافیست.
@farzi99   سلام یکی تاپیک زده میگه وارد کننده گونال هست شماره گذاشته میخوای بپرس ببین چجوره ا ...

عزیزم من الان از دوستم پرسیدم 

گفت اگر تکی بخوای گرون میشه

یا اینکه تعداد رو بیشتر کنید که هزینه های حمل و..  سرشکن بشه.

حالا اگر شما یا کسی دیگه بود بهم بگو که بهش بگم برامون بیاره.

و خدایی که به شدت کافیست.

بچه ها بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد ، معلومه بتام اومده پایین😢😢😢 تموم شد همه چی بچه هام رفتن پیش خدا😭😭😭😭

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد ، معلومه بتام اومده پایین😢😢😢 تموم شد همه چی بچه هام رفتن پ ...

عزیزم بخودت استرس نده بزار جواب آزمایش بیاد ان شالله سلامت تو دلت هستن

خدایا شکرت