2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045133 بازدید | 684429 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ مامان محمد بی زحمت عکس قرص رو برام میذاری؟  چون نمیدونم جنسینگ هست یا جینکوب ...

☺قربون تو برم الهی مهربونم......راستی اسم گل پسرتو چیه فدات بشم؟خدا ایشالله نگهش داره برات ....چشم عکسش رو میزارم حتما....فقط اینکه از تاریخشم گذشته انقضاش 05.2020....هست...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانای گل شما وقتی سردرد دارید استامینوفن میخورید؟من از صبح سردرد دارم.طاقتم تموم شده.     ...

عزیزم من میگرن دارم و۳روز سردرد پشت سرهم میگیرم مجبور نیشم استامینوفن بخورم دکتر گفته استامینوفن ۳۲۵ضرر نداره میتونی بخوری ...یا بدنت کم آبه یافشارت پاییه فشارتو بگیر عزیزم ...راستی مبارکه پرنسس خانوم تودلته خداروشکر که سالم وسلامته 

سلامت باشی آبجی  انشالله من از فردا مامانم بچه هامم 5روزشونه😍😁😂 حتنا فدات شم  فقط مي ...

ای جااااااانم 😍 

عزیزم اگر دکتر تجویز کرده استفاده کن و نگران نباش 

فقط خیلی تا انتها بالا نده که منجر به لکه بینی نشه 

بچه ها بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد ، معلومه بتام اومده پایین😢😢😢 تموم شد همه چی بچه هام رفتن پ ...

عزیزم طبق گفته دکتر بتا بده ایشالا چیزی نیست نینیات صحیح و سالمن 🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مرسی عزیزم نوع سیکل پانکچر چجوری باشه خوبه؟ نوع دارو چی خوبه؟ ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم ❤😘

آهان دقیقا این سوال جواب مشخص نداره 

ممکنه یه سیکل برای من عاااااااااالی باشه برای یکی دیگه افتضاح (دقیقا با همین شدت تضاد) 

یا یه دارو روی بدن شما جواب بده، روی بدن من نه 

حالا دکتر از کجا میفهمه؟ برای دفعه اول که از روی آزمایش ها و سونو

برای دفعات بعدی از روی آزمایش و سونو، جواب بدن به داروها و گزارش جنین شناسی از کیفیت تخمک

زینب جون جنینام دو روزه بودن  روز 16 انتقال بتام 241 بود  امروز روز 18 بتام 595 بود خدار ...

نههههههه عزیزم عالیه 

گاهی سه بار تکرار می‌کنن 

دوباره 48 ساعت دیگه هم تکرار کن تا خیال اونها هم راحت بشه

@زینبی_بابا    سلام عزیزم سیکل پانکچر بلند چجوریه ؟

ببین یه فرم کلی بهت میگم ولی داروها کاملا متفاوت میتونه باشه، من فقط مثال میزنم

مثلا از روز 3 تا 5 پریود ال دی شروع میشه 

19 روز بعد بوسرلین روزانه شروع میشه یا دیفرلین تک دوز

بعد که پریود شروع شد داروهای تحریک تخمدان مثل گونال اف شروع میشه و بعد از چند بار سونو در روزهای مختلف hmg و مثلا اورگالوتران میدن و در نهایت آمپول بالغ سازی و بعد هم پانکچر 36 ساعت بعدش 

آنا جون هم اول تاپیک کامل سیکل ها رو زحمت کشیده دسته بندی کرده، اونها رو هم اگر دوست داشتی بخون

عزیزم من میگرن دارم و۳روز سردرد پشت سرهم میگیرم مجبور نیشم استامینوفن بخورم دکتر گفته استامینوفن ۳۲۵ ...

ممنونم نازنین جان.ان شاالله گل پسر شماهم به سلامت بیاد بغلتون.

والا من هنوز ویارام تموم نشده.هم صبحها تهوع دارم.هم اکثرا معده م ترش میکنه.شبا همچنان نیمه نشسته میخوابم به خاطر ریفلاکس.الانم سردرد.

خدایا شکرت