2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چی میبینم 😍😍😍😍😍 خدایا شکرت  مبارکت باشه 😍 😍 😍  ان شاالله که به سلامتی بغلش ...

جان جان مرسی عزیزدلممم 

💜💜💜💜💜💜💜💜💜

آزمایش دوممو امروز دادم دعا کنین خوب باشه 😍😄

خداجونم شکرت       
آره گلم اگر گرید واریکوسل بالا باشه بله حسابی مشکل ساز هست واتفاقا dfi رو بدجوری میبره بالا  ر ...

زینب جان دکتر به من گفت با تسه مشکل دی اف ای اسپرمو دور میزنیم و جای نگرانی نیست.نمیدونم واقعا درسته یا نه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ممنونم عزیزم.والا لی لا جون جواب سل فری خوب اومد.ولی هر دکتری نتیجه آزمایش غربال اول رو میبینه خیلی ...

عزیزم نگران نشو. احتمالا بخاطر فاکتور سن بالا زدن. اما سلفری 98 درصد درسته. اگه قرار بود جواب سلفری الکی باشه که نه دکترا بهش اعتقادی داشتن نه ما بیخودی سه و نیم میلیون هزینه میکردیم. برو کیف کن حسابی. بعدم اگر اشتباه نکنم شما خودت کادر درمانی. دیگه شمارو که نباید بتونن نگران کنن عزیزم 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
https://s17.picofile.com/file/8415809368/۲۰۲۰۱۱۲۹_۰۰۳۰۲۳.jpg

ببین گلم مشکل تیرویید که داری و باید لووتیروکسین مصرف کنی، اما دوزش رو فوق تخصص غدد باید بگه 

شما یا مینور هستی و کمبود ویتامین ب12، یا فولات داری 

یا مینور نیستی و کمبود آهن داری و فولات و ب 12

ممنونم از دلگرمیت عزیزم لطفا دعام کنید خیلی نا امید شدم ولی بازم توکل بخدا دیگه راضی ام به رضاش. خدا ...

عزیرم اصلااا ناامید نباش ایشالا دلت شاد میشه بتات میره بالا کلی 🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم توکلت به خدا باشه  تو این تاپیک لاله سرخ با بتای 50 بسلامتی زایمان کرد  انشاءلله د ...

خداروشکر عزیزم بله توکلم بخداست چاره ای جز صبر ندارم انشالله خدا نا امیدم نکنه مرسی از دلگرمیت عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره گلم اگر گرید واریکوسل بالا باشه بله حسابی مشکل ساز هست واتفاقا dfi رو بدجوری میبره بالا  ر ...

زینب جون همسرم گرید 3 واریکوسل داره ولی طبیعی باردار شدم، ولی dfi مشکلی نداره، به نظرت الان که جنین 5 روزه تشکیل شده انتقال بدم ممکنه منفی شه؟ چون میگی واریکوسل ممکنه تاثیر خوبی برای مثبت شدن بارداری با انتقال جنین هم نزاره

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلااام عزيزااان 

خوبين 

من خيلي مدته نيومدم اينجا و يادي ازتون نكردم عذر ميخوام 

اما ب شدت مشغول زندگي هستم 

و حوصله نت گردي ندارم 

اما هميشه تو دلم ازتون ياد ميكنم 

آنا جان مادر اين گروه خوبي ؟؟

بچه هاي گلت خوبن 

خدا شما رو و بقيه ي دوستان رو حفظ كنه 

ك واقعا در هر شرايطي كنارمون هستين 

من حالم خوبه بچه هامم خوبن 

حال يكي يه دونه فريزم هم خوبه 😍😄

براي دوستاني ك در انتظارند دعا ميكنم خدا دلشون رو شاد كنه و بچه ب سالم و صالح قسمتتون كنه 

و اونايي ك تو دلي دارن براتون دعااا ميكنم 

تو دليتون سالم و صالح بيات بغلتون و تا آخر كنارتون باشه 

❤️❤️❤️

يه خواسته ي كوچيك دارم 

براي اينكه حال دل منم مثل روزاي قبل خوب باشه و دور از غم و اندوه باشم  دعا كنيد ممنونم 🌹🌹 

منم براي همتون از خدا شادي و سلامتي خوشبختي ميخوام 

در پناه حق باشيد عزيزانم 💓