2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
روز ۱۳ انتقال ازمایش بتا دادم شد ۲۴۷۰  ممنون از همه دوستانی که تا این مرحله من رو راهنمایی کرد ...

ای جاانم خیلی خیلی مبارکه گلم منم امروز یه بی بی چک دیگه گذاشتم روز دوازده انتقالم فوری خط دوم افتاد از اون اولی هم پررنگتر حالا تا برم آزمایش بدم هنوز خیال جمع نیستم دعام کن. خودتم ایشالله بسلامتی این نه ماه رو طی کنی گلم خدا پسر صحیح سالمتو بزودی بزاره تو بغلت

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم شما داروهاتون بعد سونو اول تغییر کرد؟؟

هنوز سونو نرفتم ، دوشنبه میرم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جاانم خیلی خیلی مبارکه گلم منم امروز یه بی بی چک دیگه گذاشتم روز دوازده انتقالم فوری خط دوم افتاد ...

مثبت بعدی😍😍😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام گلم ممنون نه ادرار زیادمیرم اماحس میکنم شکمم جلواومده کمی.  کلا9تاتخمک کشیدن ازم. روزاول ...

مهربون جون چند روز بعد از زدن آمپولها حس کردی که تخمدانهات تحریک میشن ؟من دوروزه دارم آمپول میزنم ولی چیز زیادی حس نمیکنم ،نگرانم بدنم به سینال جواب نده 😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای جاانم خیلی خیلی مبارکه گلم منم امروز یه بی بی چک دیگه گذاشتم روز دوازده انتقالم فوری خط دوم افتاد ...

مبارکه عزیزم منم میخوام فردا بزارم خدا کنه مال منم مثبت بشه شما علتیم دارین

مهربون جون چند روز بعد از زدن آمپولها حس کردی که تخمدانهات تحریک میشن ؟من دوروزه دارم آمپول میزنم ول ...

من راستشو بخوای همون روزای اخر روز8-9فقط کمی اونم تخمدان چپم حس کردم همین توی تاپیک هست به اناجون میگفتم عین تو که من داروجواب نداده واحساس نمیکنم. 😁😁😉تلقین خودمونه نترس خدابخواد جواب میده. 

من راستشو بخوای همون روزای اخر روز8-9فقط کمی اونم تخمدان چپم حس کردم همین توی تاپیک هست به اناجون می ...

اینقدر نگرانم انگار بار اولمه 😂روز چندم سیکل پانکچر شدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

واااای مبارکهههههه   

چه دلم خواست برگردم عقب بیبی چک میزدمممممم. نمیدونم فهمیدن بارداری تو دسشویی بهتره یا پشت تلفن تو سالن   

مثبت بعدی😍😍😍😍

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه من تا آزمایش خون ندم باورم نمیشه ولی رنگ این بی بی چکم از اونی که روز ده انتقالم گذاشته بودم پر رنگتر شده امروز دوازده انتقالم بود. دعام کن ممنونتم.

سلام گلم ممنون نه ادرار زیادمیرم اماحس میکنم شکمم جلواومده کمی.  کلا9تاتخمک کشیدن ازم. روزاول ...

خداروشکر علائم هایپری نداری من شکمم خیلیییی بزرگ سده بود طوریکه نمیتونستم زیپ شلوارمو ببندم 😅 و اصلا هم ادرار نداشتم

اگه دردت زیاد نیس خودش کم میشه 

پریود که بشی دیگه کاملا خوب میشی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مبارکه عزیزم منم میخوام فردا بزارم خدا کنه مال منم مثبت بشه شما علتیم دارین

عزیزم ایشالله آزمایش میدم روز دوشنبه خدا کنه مثبت باشم من هنوز به آرامش کامل نرسیدم تا بتام بیاد.

ولی علائم حالت و درد پریود دارم گاهی تخمدونام تیر میکشید  بعضی موقع هام پهلوهام ولی در کل اینا از علائم داروها هم هست