2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندتا جنین داری؟ جنینات ۵روزس؟ به نظره منم جنیناتو هدر نده من چند ماه پیش پیشه کلانتری دوتا انتقال د ...

بله نظراونا واسه جنین بلاست یکیه

منم دوتا جنین دارم که هرکدوم توی یه نی جدا هستند یعنی دوتا نی

جفتشونم ۵روزه ان

اخه همه بهم میگن با یه دونه درصد موفقیتت میاد پایین😊

ببخشید یه سوال دیگ

روز ۱۱ انتقال باید چه علایمی داشت

یاکلا دنبال علایم نباشم.(من انوکسا.آسپرین واسترادیول دارم.۱۲ساعت شیاف پروژسترون و ۳روز یکبار آمپولش)، ۲یا۳ روز خیلی سردرد دارم،یکمم حالت تهوع بدنم یدفعه خیلی گرم میشه و بعد خوب میشم.یکمم زیردلم گاهی اوقات تیرمیکشه،اینا میتونه نشونه های خوبی باشه؟؟

همینجاخوندم خیلیا روز۱۰ و۱۱ لک دیدن، یعنی ماهایی که لک ندیدیم امیدی نیست.

خواهش میکنم هرکس اطلاعاتی داره کمکم کنه خیلی حالم بده و کلافه ام

جنین سه روزه رو فریز کرده بودن بعد از دو روز قبل بازش کردن که چهار روز یا پنج روز بشه که متاسفانه رش ...

هنوز اصلا خبر ندارم جنین شدن یا نه. چیزی بهم نگفتن. فردا میرم میفهمم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون عزیزم با زاویه ۴۵ درجه زیر جلدی هم ست ها. در خدمتم عزیزم🌷

من‌‌پوست‌شکممو‌میگیرم‌میزنم

نمیدونم‌دیگ‌۴۵‌درجه‌میشه‌یانه

همون‌راست‌میزنم‌توچربی‌‌شکمم

آخه‌من‌یکم‌تپلی‌هستم😂😂

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببخشید یه سوال دیگ روز ۱۱ انتقال باید چه علایمی داشت یاکلا دنبال علایم نباشم.(من انوکسا.آسپرین واس ...

منم روز چهارم ولی اصلاعلایم ندارم ولی شنیدم خیلیا مثبت شدن ولی اصلا لکه بینی نداشتن 

من‌‌پوست‌شکممو‌میگیرم‌میزنم نمیدونم‌دیگ‌۴۵‌درجه‌میشه‌یانه همون‌راست‌میزنم‌توچربی‌‌شکمم

سلام من ۹ روزه انتقال جنین دادم جنینام ۳ روزه بودن یه وقتایی اینقدر زیر دلم درد میگیره انگار میخوام پریود بشم طبیعیه ؟؟؟

ببخشید یه سوال دیگ روز ۱۱ انتقال باید چه علایمی داشت یاکلا دنبال علایم نباشم.(من انوکسا.آسپرین واس ...

منم علاءم خاصي ندارم ازمايش روز سيزدهم ٢ شد دارومو ادامه دادم روز ١٦ شد پونزده اميدوارم فردا برم كلي بالا رفته باشه

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
سلام من ۹ روزه انتقال جنین دادم جنینام ۳ روزه بودن یه وقتایی اینقدر زیر دلم درد میگیره انگار میخوام ...

سلام‌گلی

آره‌عزیزم‌طبیعیه

اصلا‌میدونستی‌علایم‌بارداری‌باپریودی‌یکیه

همه‌اویل‌بارداری‌دردپریودی‌دارن

انشالله‌براشمادردبارداریه‌عزیزم

بسپاربه‌اون‌بالایی‌.‌بگوخدارحیمه.هرچی‌اون‌بخادهمون‌میشه

استرس‌نداشته‌باش‌‌گلم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم ناراحت نکن خودتو  روحیتو نباز  ببین مشکل از اسپرمه یا تخمک  برا دفه بعد اول ...

عزیزم شما از مرکز ناباروری ساری راضی بودین؟بخاطر چی آی وی اف دارین انجام میدین؟چن بار انتقال دادین منفی شد؟